לומו די פורקו עם שעועית שחורה ומיונז הבנרו צהוב

צרכים ל- 4 סועדים4 יחידות פילה לבן או עגל נקי במשקל במשרה תבלינים(250 גרם ליחידה) צלוי בגריל לרמה הרצויה מאניטת שעועית שחורהאיולי צ'ילי הבנרוסלסת תירס חרוךמיקרו עלי סלקהכנהלערום את השעועית השחורה-להניח מעל את הפילה-לפזר מסביב איולי הבנרו-לפזר סלסת תירס-ולפזר עלי מיקרומשרה תבלינים יבשיםתערובת המורכבת מחלקים שווים של תבלינים המפוזרים בשכבה דקה על הבשר 24 שעות מראש!פלפל שחור, פפריקה מעושנת, אורוגנו, פלפל אנגלי, ג'ינגר יבש, פלפל סצ'ואנישעועית שחורה400 גרם שעועית שחורה מבושלת2 בצלים פרוסים מטוגנים1 כפית אורוגנו1 צ'ילי צ'יפוטלי100 מ"ל ציר ירקות, עוף או עגל מרוכזהכנהמערבבים מחצית במעבד מזון ומערבבים עם השאר, טועמים ומוסיפים מלחמיונז צ'ילי הבנרו2 ביצים שלמות2 שיני שום כתושות1 צ'ילי הבנרוחצי כוס שמן צ'יליחצי כוס שמן זית1 כף מיץ לימוןחצי כפית מלחבמעבד מזון שמים את כל החומרים ומעבדים למיונז סמיך לטעום והוסיף מלח לפי הטעםסלסת תירס קלוי1 כוס גרגרי תירס טרי1 צ'ילי אדום חריף ללא קליפה חתוך לקוביות1 צ'ילי מוריטה מרוסק1 כפית סוכרחופן עלי טמין1 כף מיץ מלימוןהכנהלקלות במהירות על מחבת לוהט את גרגריהתירס עד חריכה ולערבב עם כל החומרים האחרים

<מb>צרכים ל- 4 סועדים
4 יחידות פילה לבן או עגל נקי במשקל במשרה תבלינים
(250 גרם ליחידה) צלוי בגריל לרמה הרצויה
מאניטת שעועית שחורה
איולי צ'ילי הבנרו
סלסת תירס חרוך
מיקרו עלי סלק

הכנה
לערום את השעועית השחורה-להניח מעל את הפילה-לפזר מסביב איולי הבנרו-לפזר סלסת תירס-ולפזר עלי מיקרו

משרה תבלינים יבשים
תערובת המורכבת מחלקים שווים של תבלינים המפוזרים בשכבה דקה על הבשר 24 שעות מראש!
פלפל שחור, פפריקה מעושנת, אורוגנו, פלפל אנגלי, ג'ינגר יבש, פלפל סצ'ואני

שעועית שחורה
400 גרם שעועית שחורה מבושלת
2 בצלים פרוסים מטוגנים
1 כפית אורוגנו
1 צ'ילי צ'יפוטלי
100 מ"ל ציר ירקות, עוף או עגל מרוכז

הכנה
מערבבים מחצית במעבד מזון ומערבבים עם השאר, טועמים ומוסיפים מלח

מיונז צ'ילי הבנרו
2 ביצים שלמות
2 שיני שום כתושות
1 צ'ילי הבנרו
חצי כוס שמן צ'ילי
חצי כוס שמן זית
1 כף מיץ לימון
חצי כפית מלח
במעבד מזון שמים את כל החומרים ומעבדים למיונז סמיך לטעום והוסיף מלח לפי הטעם

סלסת תירס קלוי
1 כוס גרגרי תירס טרי
1 צ'ילי אדום חריף ללא קליפה חתוך לקוביות
1 צ'ילי מוריטה מרוסק
1 כפית סוכר
חופן עלי טמין
1 כף מיץ מלימון

הכנה
לקלות במהירות על מחבת לוהט את גרגריהתירס עד חריכה ולערבב עם כל החומרים האחרים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר