לומו די פורקו עם שעועית שחורה ומיונז הבנרו צהוב

 

<מb>צרכים ל- 4 סועדים
4 יחידות פילה לבן או עגל נקי במשקל במשרה תבלינים
(250 גרם ליחידה) צלוי בגריל לרמה הרצויה
מאניטת שעועית שחורה
איולי צ'ילי הבנרו
סלסת תירס חרוך
מיקרו עלי סלק

הכנה
לערום את השעועית השחורה-להניח מעל את הפילה-לפזר מסביב איולי הבנרו-לפזר סלסת תירס-ולפזר עלי מיקרו

משרה תבלינים יבשים
תערובת המורכבת מחלקים שווים של תבלינים המפוזרים בשכבה דקה על הבשר 24 שעות מראש!
פלפל שחור, פפריקה מעושנת, אורוגנו, פלפל אנגלי, ג'ינגר יבש, פלפל סצ'ואני

שעועית שחורה
400 גרם שעועית שחורה מבושלת
2 בצלים פרוסים מטוגנים
1 כפית אורוגנו
1 צ'ילי צ'יפוטלי
100 מ"ל ציר ירקות, עוף או עגל מרוכז

הכנה
מערבבים מחצית במעבד מזון ומערבבים עם השאר, טועמים ומוסיפים מלח

מיונז צ'ילי הבנרו
2 ביצים שלמות
2 שיני שום כתושות
1 צ'ילי הבנרו
חצי כוס שמן צ'ילי
חצי כוס שמן זית
1 כף מיץ לימון
חצי כפית מלח
במעבד מזון שמים את כל החומרים ומעבדים למיונז סמיך לטעום והוסיף מלח לפי הטעם

סלסת תירס קלוי
1 כוס גרגרי תירס טרי
1 צ'ילי אדום חריף ללא קליפה חתוך לקוביות
1 צ'ילי מוריטה מרוסק
1 כפית סוכר
חופן עלי טמין
1 כף מיץ מלימון

הכנה
לקלות במהירות על מחבת לוהט את גרגריהתירס עד חריכה ולערבב עם כל החומרים האחרים






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה