fbpx

לזניית גבינות

רשת טיב טעם וחברת הבת ישרקו המייבאת לארץ מגוון מוצרים מיוחדים מאיטליה בטעמים אותנטיים כמו באיטליה מציעות מתכון איטלקי עשיר בטעמים וקל להכנה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים

חבילת פסטה ללזניה כמו של גראפאלו (GAROFALO)

500 מ"ל רוטב בשמל

1/4 כפית תבלין אגוז מוסקט

לרוטב עגבניות

400 גר' עגבניות מרוסקות

3 כפות שמן זית

1 בצל סגול

2 שיני שום

1 כפית סוכר

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

1 כפית תבלין אורגנו יבש

תערובת גבינות

100 גרם גבינת מוצרלה

100 גרם גבינת אמנטל צרפתי

100 גרם פרמז'נו רג'אנו

אופן ההכנה

רוטב עגבניות

לטגן בצל בשמן זית עד הזהבה.

להוסיף שיני שום חתוכות גס ולטגן עוד דקה.

להוסיף את שאר מרכיבי רוטב העגבניות.

לערבב ולתת להתבשל יחד עד איחוד טעמים באש נמוכה כ-20 דקות.

לערבב מדי פעם.

המשך ההכנה

לערבב היטב בקערה את רוטב הבשמל וירג'יליו יחד עם תבלין המוסקט.

תערובת גבינות: גרד את כל הגבינות ולערבב לתערובת אחת אחידה.

הרכבת הלזניה

בתבנית רחבה לסדר את מרכיבים לפי הסדר הבא:

שכבת רוטב עגבניות, שכבת דפי לזניה, שכבת רוטב עגבניות, שכבת בשמל, שכבת תערובת גבינות.

לחזור על הפעולה עד שמסיימים עם שכבה אחרונה בתערובת גבינות.

אפייה

להכניס מכוסה בנייר אפייה לתנור שחומם מראש ל-180-200 מעלות.

לאחר כ-30 דקות להוריד כיסוי ולהמשיך באפייה עוד כ-15 דקות עד השחמה.

את מוצרי טיב טעם ניתן לרכוש גם באמצעות אתר המכירות

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר