fbpx

לחם בשיטת בישול נא

חומריםחצי ספל כוסמת מונבטתרבע ספל שמן זיתשן שום מעוכהשני שליש ספל גזר מרוסק במעבד מזוןשני שליש ספל זרעי פשתן מושרים במיםכפית רוטב סויהמעט מלח ים טחוןעשבי תיבול: בזיל, קורנית, עירית, רוזמרין – לפי הטעם, כפית סילאן.הכנהלערבב את המרכיבים. לשטוח על תבנית משומנת לריבוע בעובי 1 ס"מ. לאפות בחום 50 מעלות בלבד 7-8 שעות עד שיבש מאוד.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
חצי ספל כוסמת מונבטת
רבע ספל שמן זית
שן שום מעוכה
שני שליש ספל גזר מרוסק במעבד מזון
שני שליש ספל זרעי פשתן מושרים במים
כפית רוטב סויה
מעט מלח ים טחון
עשבי תיבול: בזיל, קורנית, עירית, רוזמרין – לפי הטעם, כפית סילאן.

הכנה
לערבב את המרכיבים.
לשטוח על תבנית משומנת לריבוע בעובי 1 ס"מ.
לאפות בחום 50 מעלות בלבד 7-8 שעות עד שיבש מאוד.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר