לחם בשיטת בישול נא

חומריםחצי ספל כוסמת מונבטתרבע ספל שמן זיתשן שום מעוכהשני שליש ספל גזר מרוסק במעבד מזוןשני שליש ספל זרעי פשתן מושרים במיםכפית רוטב סויהמעט מלח ים טחוןעשבי תיבול: בזיל, קורנית, עירית, רוזמרין – לפי הטעם, כפית סילאן.הכנהלערבב את המרכיבים. לשטוח על תבנית משומנת לריבוע בעובי 1 ס"מ. לאפות בחום 50 מעלות בלבד 7-8 שעות עד שיבש מאוד.

חומרים
חצי ספל כוסמת מונבטת
רבע ספל שמן זית
שן שום מעוכה
שני שליש ספל גזר מרוסק במעבד מזון
שני שליש ספל זרעי פשתן מושרים במים
כפית רוטב סויה
מעט מלח ים טחון
עשבי תיבול: בזיל, קורנית, עירית, רוזמרין – לפי הטעם, כפית סילאן.

הכנה
לערבב את המרכיבים.
לשטוח על תבנית משומנת לריבוע בעובי 1 ס"מ.
לאפות בחום 50 מעלות בלבד 7-8 שעות עד שיבש מאוד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר