לעטקס (לביבות) בטטה

מרכיבים לארבעה סועדים4 בטטות בגודל בינוניביצה אחת כף קמחחצי כפית מרק עוףמלח, פלפל- לפי טעםשמן אופן הכנהקולפים ושוטפים את הבטטה ומגרדים בפומפייה או מעבירים אותם טחינה בבלנדר(לא רצוי). מוסיפים לעיסה את הביצה, קמח, מרק העוף, מלח, פלפל מערבבים יחד ויוצרים קציצות עם הידיים. מטגנים את הלביבות בשמן עמוק שחומם מעט מראש (לפני שמכניסים את הלביבות שיצרנו לשמן סוחטים אותם מהנוזלים).ניתן להוסיף לתיבול מעט אגוז מוסקט

מרכיבים לארבעה סועדים
4 בטטות בגודל בינוני
ביצה אחת
כף קמח
חצי כפית מרק עוף
מלח, פלפל- לפי טעם
שמן

אופן הכנה
קולפים ושוטפים את הבטטה ומגרדים בפומפייה או מעבירים אותם טחינה בבלנדר(לא רצוי).

מוסיפים לעיסה את הביצה, קמח, מרק העוף, מלח, פלפל מערבבים יחד ויוצרים קציצות עם הידיים.

מטגנים את הלביבות בשמן עמוק שחומם מעט מראש (לפני שמכניסים את הלביבות שיצרנו לשמן סוחטים אותם מהנוזלים).

ניתן להוסיף לתיבול מעט אגוז מוסקט

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר