מאכלי קוקטייל: טארלטים פירות אקזוטיים

טיפים כלליים:זכרו כי את הטארלטים אופים בו-זמנית על שלל מרכיביהם. לדוגמא: טארלט אגסים יאפה מהתחלתו ועד סופו יחד עם הבצק, קרם השקדים והאגסים. לקישוט הטארלטים ניתן להשתמש בחומרי דקורציה שונים, דוגמת אבקת סוכר, ג'לי פירור, זיגוג חם .חומרים לבצק: 200 גר' חמאה100 גר' אבקת סוכר (1 כוס)1 ביצה מס' 1300 גר' קמח (½2 כוסות)100 גר' אבקת שקדים (1 כוס)½ שקית אבקת אפייה (5 גר')קורט מלחחומרים לקרם שקדים:200 גר' חמאה200 גר' סוכר (1 כוס)3 ביצים¾ 1 כוסות אבקת שקדים25 גר' קמח (2 כפות)1 כף רום לבןחומרים למילוי:1 אננס טרי1 קיווי1 שזיף אדום4 יח' תות שדההכנת הבצק:מערבבים במיקסר, בעזרת וו גיטרה, את החמאה ואבקת הסוכר עד לקבלת מרקם אחיד.מוסיפים את הביצה וקורט המלח ומחצית מכמות היבשים, ומערבבים במשך 15 שניות.מוסיפים את יתרת היבשים ומערבבים, עד לקבלת בצק בעל מרקם אחיד ללא גושים.עוטפים את הבצק בניילון נצמד, ומניחים במקרר למשך חצי שעה (בזמן הזה נכין את קרם השקדים).טיפים לבצק מוצלח: הקפידו להשתמש בחמאה בטמפרטורת החדר (18 מעלות) ובחומרים יבשים מנופים. ערבבו את החומרים אך ורק עד לקבלת בצק – ולא מעבר לכך.הכנת קרם השקדים:מקציפים במיקסר במהירות בינונית, בעזרת וו גיטרה, את החמאה והסוכר במשך כ-5 דקות.מוסיפים ביצה אחר ביצה בהדרגה, ולבסוף במהירות איטית את הקמח, אבקת השקדים וכף רום לבן.ממשיכים לערבב עד קבלת קרם אחיד.הרכבת הטארלט:מניחים מעל לבצק הטארלטים את קרם השקדים ומקשטים במבחר פירות העונה: אננס, קיווי, שזיף ותות שדהרשת SHEMO הקונדיטוריה

טיפים כלליים:
זכרו כי את הטארלטים אופים בו-זמנית על שלל מרכיביהם. לדוגמא: טארלט אגסים יאפה מהתחלתו ועד סופו יחד עם הבצק, קרם השקדים והאגסים.
לקישוט הטארלטים ניתן להשתמש בחומרי דקורציה שונים, דוגמת אבקת סוכר, ג'לי פירור, זיגוג חם .

חומרים לבצק:
200 גר' חמאה
100 גר' אבקת סוכר (1 כוס)
1 ביצה מס' 1
300 גר' קמח (½2 כוסות)
100 גר' אבקת שקדים (1 כוס)
½ שקית אבקת אפייה (5 גר')
קורט מלח

חומרים לקרם שקדים:

200 גר' חמאה
200 גר' סוכר (1 כוס)
3 ביצים
¾ 1 כוסות אבקת שקדים
25 גר' קמח (2 כפות)
1 כף רום לבן

חומרים למילוי:
1 אננס טרי
1 קיווי
1 שזיף אדום
4 יח' תות שדה

הכנת הבצק:
מערבבים במיקסר, בעזרת וו גיטרה, את החמאה ואבקת הסוכר עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים את הביצה וקורט המלח ומחצית מכמות היבשים, ומערבבים במשך 15 שניות.
מוסיפים את יתרת היבשים ומערבבים, עד לקבלת בצק בעל מרקם אחיד ללא גושים.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד, ומניחים במקרר למשך חצי שעה (בזמן הזה נכין את קרם השקדים).

טיפים לבצק מוצלח:
הקפידו להשתמש בחמאה בטמפרטורת החדר (18 מעלות) ובחומרים יבשים מנופים. ערבבו את החומרים אך ורק עד לקבלת בצק – ולא מעבר לכך.

הכנת קרם השקדים:
מקציפים במיקסר במהירות בינונית, בעזרת וו גיטרה, את החמאה והסוכר במשך כ-5 דקות.
מוסיפים ביצה אחר ביצה בהדרגה, ולבסוף במהירות איטית את הקמח, אבקת השקדים וכף רום לבן.
ממשיכים לערבב עד קבלת קרם אחיד.

הרכבת הטארלט:
מניחים מעל לבצק הטארלטים את קרם השקדים ומקשטים במבחר פירות העונה: אננס, קיווי, שזיף ותות שדה

רשת SHEMO הקונדיטוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר