מאפינס נורמנדי

חומרים: 1/2 שקית (של 800 גרם) לקט נורמנדי מוקפא "סנפרוסט" 2 כוסות (כ-200 גרם) בצל קצוץ מוקפא "סנפרוסט" 2 כפות שמן זיתמלח, פלפל שחור טחון1 כף שבבי בצל מטוגן, או אבקת מרק בצל1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 3% שומן2 ביצים2 כפות פירורי לחם1 כף קמח (רצוי מחיטה מלאה)1 כפית שטוחה אבקת אפייהתבנית מאפינס עם 12 שקעים, משומנת.אופן ההכנה :מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). מחממים במיקרוגל את הלקט במשך 5 דקות. חותכים את התפרחות הגדולות של הברוקולי והכרובית. מחממים במחבת את השמן, ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את הלקט ומערבבים היטב. מוסיפים את התבלינים ושבבי הבצל ומערבבים 3-2 דקות. מסירים מהלהבה ומצננים מעט. מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול. יוצקים את הבלילה לשקעים בתבנית מאפינס ואופים 30-25 דקות עד שהמאפינס מזהיבים. מגישים חם.

חומרים:
1/2 שקית (של 800 גרם) לקט נורמנדי מוקפא "סנפרוסט"
2 כוסות (כ-200 גרם) בצל קצוץ מוקפא "סנפרוסט"
2 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור טחון
1 כף שבבי בצל מטוגן, או אבקת מרק בצל
1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 3% שומן
2 ביצים
2 כפות פירורי לחם
1 כף קמח (רצוי מחיטה מלאה)
1 כפית שטוחה אבקת אפייה
תבנית מאפינס עם 12 שקעים, משומנת.

אופן ההכנה :
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
מחממים במיקרוגל את הלקט במשך 5 דקות.
חותכים את התפרחות הגדולות של הברוקולי והכרובית.
מחממים במחבת את השמן, ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.
מוסיפים את הלקט ומערבבים היטב.
מוסיפים את התבלינים ושבבי הבצל ומערבבים 3-2 דקות.
מסירים מהלהבה ומצננים מעט.
מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול.
יוצקים את הבלילה לשקעים בתבנית מאפינס ואופים 30-25 דקות עד שהמאפינס
מזהיבים.
מגישים חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר