חומרים:
1/2 שקית (של 800 גרם) לקט נורמנדי מוקפא "סנפרוסט"
2 כוסות (כ-200 גרם) בצל קצוץ מוקפא "סנפרוסט"
2 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור טחון
1 כף שבבי בצל מטוגן, או אבקת מרק בצל
1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 3% שומן
2 ביצים
2 כפות פירורי לחם
1 כף קמח (רצוי מחיטה מלאה)
1 כפית שטוחה אבקת אפייה
תבנית מאפינס עם 12 שקעים, משומנת.
אופן ההכנה :
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
מחממים במיקרוגל את הלקט במשך 5 דקות.
חותכים את התפרחות הגדולות של הברוקולי והכרובית.
מחממים במחבת את השמן, ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.
מוסיפים את הלקט ומערבבים היטב.
מוסיפים את התבלינים ושבבי הבצל ומערבבים 3-2 דקות.
מסירים מהלהבה ומצננים מעט.
מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול.
יוצקים את הבלילה לשקעים בתבנית מאפינס ואופים 30-25 דקות עד שהמאפינס
מזהיבים.
מגישים חם.