fbpx

מאפינס קישואים טבעוני

המאפינס במיטבם בטמפרטורת החדר ביום ההכנה ויום לאחריו. ניתן להקפיא אותם בקופסה סגורה עד חודש. צילום שירן כהן שי
השפית מורן שטרום מציעה עבור חברת אורגניקזון תכון להכנת מאפינס קישואים קל להכנה, והודות לשימוש במאנג'טים מאפינס של המותג If You Care גם שומר על איכות הסביבה. המאנג'טים טבעיים וללא מלבינים, נקיים מכימיקלים המזיקים לאדם ולסביבה ולכן בריאים יותר במגע עם האוכל
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים

תבנית מאפינס עד קוטר 5 ס״מ ליחידה

3 קישואים גדולים

1 בצל גדול

1 גבעול כרישה

1/2 כוס קמח כוסמין או קינואה

1/2 כוס מים

1/3 כוס שמן זרעי ענבים

2 ביצים טרופות (טבעוניים יוכלו להמיר ב-6 כפות צ׳יה שהושרו למשך חצי שעה בכוס מים)

1 כף אבקת מרק טבעית טבעונית

1 כפית מלח הימאליה ורוד

3/4 כפית פלפל שחור

מאנג׳טים למאפינס כמו של מותג If You Care

מורן שטרום והמאפינס. צילום שירן כהן שי

אופן ההכנה

חממו תנור ל- 180 מעלות.

גרדו לתוך קערה בפומפיה את הקישואים והבצל.

הניחו במסננת כך שתסננו את הנוזלים.

קצצו לטבעות את שני השלישים התחתונים של הכרישה (בחלק הירוק לא נשתמש).

הוסיפו את הביצים הטרופות, המים והשמן וערבבו היטב.

הוסיפו את הקמח ואבקת המרק וערבבו היטב.

הכניסו את המאנג׳טים לשקעים.

מזגו לתוכם את התערובת.

הכניסו לאפיה ל- 45 דקות.‍

המאפינס במיטבם בטמפרטורת החדר ביום ההכנה ויום לאחריו.

ניתן להקפיא אותם בקופסה סגורה עד חודש.

מורן שטרום היא נטורופתית, מפתחת שיטות תזונה ושפית

צילום שירן כהן שי

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר

×   הצטרפו לערוץ ה- Telegram שלנו