מגדל עוגיות עם שוקולד לבן ותותים

לרגל חג האהבה - Valentine's Day, מציעים מותג השוקולד השוויצרי לינדט והקונדיטורית נטע דביר מ- sweeta עוגות מעוצבות, מתכון של מגדל עוגיות שוקולד פריכות בצורת לב, במילוי קרם שוקולד לבן ותותים טריים

מגדל עוגיות עם שוקולד לבן ותותים
מגדל עוגיות עם שוקולד לבן ותותים, צילום נטע דביר

כלי לשימוש בהכנת העוגיות

קורצן לב לעוגיות בגודל 5 ס"מ

מצרכים לעוגיות

300 גרם קמח

200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

100 גרם אבקת סוכר

30 גרם אבקת קקאו כהה

1 ביצה

מצרכים לקרם שוקולד לבן

250 מ"ל שמנת מתוקה

150 גרם שוקולד לבן כמו של לינדט

כפית תמצית וניל כמו של מקורמיק

חבילת תותים

אופן הכנת העוגיות

במיקסר עם וו גיטרה מערבלים קמח וחמאה, במהירות בינונית, לתערובת פירורית.

מוסיפים את אבקת הסוכר והקקאו, ומערבלים ערבול קצר לפיזור אחיד של החומרים.

מוסיפים את הביצה ומערבלים רק עד לקבלת פירורים גדולים של בצק.

מאחדים את הפירורים בידיים לכדור בצק.

עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר כשעה.

מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לעובי של כחצי ס"מ וקורצים עוגיות בעזרת קורצן לב –

כל מגדל עוגיות מכיל 3 עוגיות לב זהות.

אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 10-12 דקות.

אופן הכנת הקרם

ממיסים את כל חומרי הקרם מעל בן מארי (קערה שמונחת מעל סיר עם מים רותחים) או במיקרוגל בפולסים של 30 שניות כל פעם, עד שהשוקולד נמס לחלוטין ונוצרת בלילה אחידה.

מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך לילה.

לפני השימוש, מוציאים את הקרם מהמקרר ומקציפים את הבלילה במיקסר במהירות גבוהה עד לקבלת מסה יציבה.

הרכבת המגדל

מניחים על צלחת הגשה את עוגיית הלב הראשונה, מעליה שמים כף מקרם השוקולד הלבן ומפזרים מעל קוביות של תותים.

חוזרים על הפעולה פעם נוספת לשכבה השנייה, ומסיימים בעוגיה.

 

ניתן להשיג אצל נטע דביר sweeta באתר האינטרנט שלה

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה