כלי לשימוש בהכנת העוגיות
קורצן לב לעוגיות בגודל 5 ס"מ
מצרכים לעוגיות
300 גרם קמח
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 גרם אבקת סוכר
30 גרם אבקת קקאו כהה
1 ביצה
מצרכים לקרם שוקולד לבן
250 מ"ל שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד לבן כמו של לינדט
כפית תמצית וניל כמו של מקורמיק
חבילת תותים
אופן הכנת העוגיות
במיקסר עם וו גיטרה מערבלים קמח וחמאה, במהירות בינונית, לתערובת פירורית.
מוסיפים את אבקת הסוכר והקקאו, ומערבלים ערבול קצר לפיזור אחיד של החומרים.
מוסיפים את הביצה ומערבלים רק עד לקבלת פירורים גדולים של בצק.
מאחדים את הפירורים בידיים לכדור בצק.
עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר כשעה.
מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לעובי של כחצי ס"מ וקורצים עוגיות בעזרת קורצן לב –
כל מגדל עוגיות מכיל 3 עוגיות לב זהות.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 10-12 דקות.
אופן הכנת הקרם
ממיסים את כל חומרי הקרם מעל בן מארי (קערה שמונחת מעל סיר עם מים רותחים) או במיקרוגל בפולסים של 30 שניות כל פעם, עד שהשוקולד נמס לחלוטין ונוצרת בלילה אחידה.
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך לילה.
לפני השימוש, מוציאים את הקרם מהמקרר ומקציפים את הבלילה במיקסר במהירות גבוהה עד לקבלת מסה יציבה.
הרכבת המגדל
מניחים על צלחת הגשה את עוגיית הלב הראשונה, מעליה שמים כף מקרם השוקולד הלבן ומפזרים מעל קוביות של תותים.
חוזרים על הפעולה פעם נוספת לשכבה השנייה, ומסיימים בעוגיה.
ניתן להשיג אצל נטע דביר sweeta באתר האינטרנט שלה