מג'דרה אורז ועדשים

מוסיפים את יתרת הבצל המטוגן יחד עם כל שמן הטיגון שלו תוך ערבוב קל בתנועות גדולות. צילום אפיק גבאי
מותג מאסטר שף מציע מתכון לימי קורונה אלה של מרץ 2020 בהם אנו נדרשים להמעיט ביציאה מהבית, ונדרשים ליצירתיות ולשימוש במוצרים בסיסיים וקופסאות שימורים מהמזווה הביתי להכנת ארוחות מזינות ובריאות

חומרים ל-5 מנות

3 בצלים גדולים חצויים ופרוסים

5 כפות שמן

1 קופסה עדשים ירוקות כמו של מאסטר שף

2 כוסות אורז בסמטי

3 כוסות מים רותחים

1 כף שטוחה מלח

½ כפית כמון

½ כפית קינמון

⅛ כפית פלפל אנגלי

צילום אפיק גבאי
צילום אפיק גבאי

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל במחבת רחבת קוטר עם 5 כפות שמן על להבה בינונית תוך בחישה מדי פעם עד הזהבה.

מצננים.

מוסיפים לסיר קטן (2 ליטר) את העדשים ואת האורז, 1/3 מכמות הבצל המטוגן בתוספת כף משמן הטיגון שלו, מלח, קינמון ופלפל אנגלי.

יוצקים כמות מים רותחים.

מביאים לרתיחה על להבה בינונית תוך בחישה עדינה.

מכסים ומבשלים 20 דקות על להבה נמוכה.

מסירים מהכיריים.

נותנים למג'דרה לעמוד קצת בסיר מכוסה ומצננים.

הגשה

מוסיפים את יתרת הבצל המטוגן יחד עם כל שמן הטיגון שלו תוך  ערבוב קל בתנועות גדולות.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר