מוס שוקולד אבוקדו

לרגל יום השוקולד הבינלאומי המצוין מדי שנה ב-7 ליולי מציעה חברת חקלאי גרנות - משווקת תוצרת פירות וירקות טריים ישירות מהחקלאים מתכון מתוק לקינוח מקורי: מוס שוקולד אבוקדו. מתכון קל הכנה שמוצע להכינו יחד עם הילדים בבילוי משותף בחופשת הקיץ וליהנות גם מהערכים התזונתיים של פרי האבוקדו

מוסיפים את המייפל, תמצית הווניל ואבקת הקקאו ומערבבים שוב. צילום הדס ניצן

מצרכים

2 אבוקדו בשלים כמו של חקלאי גרנות

2 כפות מייפל

1 כפית תמצית וניל איכותית

50 גרם אבקת קקאו

צילום הדס ניצן

אופן ההכנה

מניחים את האבוקדו במעבד מזון.

מעבדים עד למחית חלקה.

מוסיפים את המייפל, תמצית הווניל ואבקת הקקאו.

מערבבים שוב.

טועמים ומתקנים תיבול (אם יש צורך במתיקות נוספת מוסיפים עוד מייפל).

מזלפים לכלי הגשה ומקשטים בקוביות פרי.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה