מצרכים
180 גר' פילה דג סלמון טרי
150 גר' בצל ירוק
150 גר' פלפל ירוק
2 חלבונים
1 כף שמן זית
190 גר' עדשים
מיץ מחצי לימון
60 גר' פירורי לחם
מלח ופלפל
לחמנייה להגשה
אופן ההכנה
קוצצים את הסלמון במעבד מזון.
מעבירים לקערה.
קוצצים את הבצל.
מוסיפים לתערובת הסלמון.
מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים לתערובת את החלבונים ופירורי הלחם.
מערבבים הכול יחד.
מחממים כף שמן זית על מחבת.
יוצרים מהתערבות קציצות קטנות.
צולים את הקציצות.
חותכים את הפלפל הירוק.
צולים אותו קלות.
טוחנים את העדשים.
מוסיפים להם מיץ לימון, שמן זית ומלח.
מורחים את ממרח העדשים על לחמנייה.
מעל מניחים את קציצת הסלמון.
מקשטים עם הירקות הצלויים.