fbpx

מיני טארטים עם אגסים גורגונזולה ופרושוטו

אופים במשך 15 דקות עד ששולי הבצק מזהיבים והגבינה מבעבעת. ניתן להחליף את האגס בפרוסות נקטרינה או שזיף. מגישים חם. צילום רונן מנגן
רשת טיב טעם מציעה מתכון קל להכנה – מיני-טארטים עמוסי גודיז ב-5-דקות עבודה: מיני טארטים עם אגסים, גורגונזולה ופרושוטו
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים ל-10 מאפים אישיים

1 חבילה (600 גרם) בצק עלים על בסיס חמאה שהופשר במקרר במשך הלילה –

כאשר עובדים עם הבצק עלים חשוב שהוא יהיה קר מאוד, אחרת קשה לקרוץ ממנו צורות. ניתן לשים את הבצק העלים בקירור עד תחילת ההכנה ולהשתדל לעבוד במהירות

3 אגסים בקליפתם מגולענים וחתוכים לשמיניות

200 גרם גבינת גורגונזולה כמו של Ciresa מפוררת

10 פרוסות דקות פרושוטו

2 כפות דבש

1 כף עלי תימין

מלח ופלפל שחור גרוס

1 ביצה טרופה להברשה

צילום רונן מנגן

אופן ההכנה

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

פורסים את הבצק על משטח עבודה מקומח.

קורצים ממנו 10 עיגולים בקוטר 9 ס"מ.

מניחים את עיגולי הבצק בתבנית.

מסדרים במרכז כל עיגול 2 פלחי אגס, כפית גורגונזולה מפוררת ופרוסת פרושוטו.

מזלפים על כל עיגול מעט דבש.

מפזרים תימין ומתבלים במלח ופלפל.

אופים במשך 15 דקות עד ששולי הבצק מזהיבים והגבינה מבעבעת.

ניתן להחליף את האגס בפרוסות נקטרינה או שזיף.

מגישים חם.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר