מלאי כופתה

מרכיביםגבינת אודרה (ניתן להשתמש בכל סוגי הגבינות למעט הגבינות המלוחות)כוס קמח מנופה 2 תפוחי אדמה עשויים כמחיתשמן לטיגוןלרוטב3 כפות שמן 400 מיל' חלב2 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות קטנות כפית כורכום2 פלפלים ירוקים חריפים חתוכים דקמלח לפי הטעםכף של קשיו טחון 2-3 כפיות חלבכפית סוכרחצי כוס מיקס פירות יבשים טחוניםאופן הכנה1- מערבבים את הגבינה עם מחית תפוחי האדמה וכף קמח. 2- יוצרים כדורים בינוניים ומצפים אותם בקמח.3- מטגנים את הכדורים בשמן עמוק עד לקבלת צבע חום זהוב.רוטב1- מטגנים במחבת את הבצל עד שהוא הופך שקוף.2- מתבלים בכורכום ומוסיפים את הפלפלים הירוקים.3- מוסיפים את העגבניות ומטגנים היטב.4- מוסיפים את החלב לתערובת ומביאים לרתיחה. מערבבים מפעם לפעם.5- לאחר בישול של 5-7 דקות מוסיפים את הכדורים ומביאים שוב לרתיחה למשך שתי דקות.את המנה ניתן להגיש עם נאן (לחם).

מרכיבים
גבינת אודרה (ניתן להשתמש בכל סוגי הגבינות למעט הגבינות המלוחות)
כוס קמח מנופה
2 תפוחי אדמה עשויים כמחית
שמן לטיגון

לרוטב
3 כפות שמן
400 מיל' חלב
2 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות קטנות
כפית כורכום
2 פלפלים ירוקים חריפים חתוכים דק
מלח לפי הטעם
כף של קשיו טחון
2-3 כפיות חלב
כפית סוכר
חצי כוס מיקס פירות יבשים טחונים

אופן הכנה
1- מערבבים את הגבינה עם מחית תפוחי האדמה וכף קמח.
2- יוצרים כדורים בינוניים ומצפים אותם בקמח.
3- מטגנים את הכדורים בשמן עמוק עד לקבלת צבע חום זהוב.

רוטב
1- מטגנים במחבת את הבצל עד שהוא הופך שקוף.
2- מתבלים בכורכום ומוסיפים את הפלפלים הירוקים.
3- מוסיפים את העגבניות ומטגנים היטב.
4- מוסיפים את החלב לתערובת ומביאים לרתיחה. מערבבים מפעם לפעם.
5- לאחר בישול של 5-7 דקות מוסיפים את הכדורים ומביאים שוב לרתיחה למשך שתי דקות.

את המנה ניתן להגיש עם נאן (לחם).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר