מרינדה לבשר בקר (סינטה ואנטרקוט)

חומרים1/2 כוס יין לבן יבשחצי כוס שמן זיתחצי כפית מיץ לימוןכפית מלח 1 בצל גדול מגורדחצי כפית פלפל שחור טחוןאופן הכנהמכניסים את המרכיבים לכלי ומערבבים היטב.את הבשר משרים במרינדה בכלי סגור ללילה שלם.

חומרים
1/2 כוס יין לבן יבש
חצי כוס שמן זית
חצי כפית מיץ לימון
כפית מלח
1 בצל גדול מגורד
חצי כפית פלפל שחור טחון

אופן הכנה
מכניסים את המרכיבים לכלי ומערבבים היטב.

את הבשר משרים במרינדה בכלי סגור ללילה שלם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר