מצרכים ל-4 מנות
1 כוס אפונה יבשה חצויה
חצי כפית בזיליקום יבש מפורר
1 עלה דפנה
2 כוסות מים
2 כוסות מרק עוף
2 כוסות בצל קצוץ
חצי כפית זרעי כמון
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
לבשל בסיר את האפונה, הבזיליקום, הדפנה, המים והמרק.
לכסות חלקית עד שהאפונה תתרכך (כ-35 דקות).
להוציא את עלה הדפנה.
בזמן שהאפונה מתבשלת לשים במחבת כבד, בצל, זרעי כמון ושמן עד שמזהיב.
לערבב בבלנדר כמויות קטנות מהתערובת בכל פעם.
להעביר לקערת הגשה. להוסיף את תערובת הבצל, המלח והפלפל.
