fbpx

מתכון טבעוני: קציצות בטטה אפויות בתוספת חלבון

לצפות כל קציצה משני הצדדים בקמח עדשים. לשמן מעל עם ספריי שמן זית. לאפות 20-30 דקות או עד שמזהיבות. צילום יעל אלעד
מתכון של יעל אלעד – מאמנת כושר ובלוגרית למתכונים בריאים וקלים עבור חברת אורגניקזון המתמחה בייבוא ושיווק מותגים אורגניים ואיכותיים לסביבה. במתכון טבעוני קל להכנה והקציצות יוצאות אווריריות, עשירות בטעמים, רכות ונימוחות בפה. נייר האפיה האקולוגי של מותג If You Care גם שומר על איכות הסביבה כנייר אפייה טבעי וללא מלבינים ולכן בריא יותר במגע עם האוכל
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים

3 בטטות ארוכות

300 גרם טופו

1 בצל קטן

1 כפית כורכום

1 כפית כמון

כפית וחצי מלח ורוד

כף וחצי זרעי פשטן טחונים

קמח עדשים לציפוי

צילום יעל אלעד

אופן ההכנה

להרתיח את הבטטות בסיר ללא הקליפה עד שמתרככות (כדאי לחתוך לקוביות או חצאים כדי לזרז את זמן הבישול).

אחרי בישול לסנן מהמים.

לטגן בצל עד שמשחים.

להוסיף את הבטטות הבצל ויתר המצרכים למעבד מזון.

לטחון עד מרקם חלק.

לחמם תנור ל- 180 מעלות.

צילום יעל אלעד

להכין תבנית ולחתוך נייר אפייה כמו האקולוגי If You Care לאורך הרצוי.

ליצור בעזרת הידיים קציצות תפוחות.

לצפות כל קציצה משני הצדדים בקמח עדשים.

לשמן מעל עם ספריי שמן זית.

לאפות 20-30 דקות או עד שמזהיבות.

יעל אלעד @veganyael היא מאמנת כושר ובלוגרית למתכונים בריאים וקלים

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר