מתכונים מפטריות מלך היער

פטריות מלך היער בגריל:פורסים את הפטריות לאורכן, כולל הרגל, בעובי של כ- 1 ס"מ. משרים את הפטריות החתוכות כחצי שעה במרינדה העשויה מרוטב סויה, שמן זית, מים ומעט שום כתוש. מתבלים לפי הטעם בפלפל גרוס ומעט סוכר. לאחר ההשריה מניחים את פרוסות הפטריות על הגריל עד השחמה בשני הצדדים.פטריות מלך היער מטוגנות בפירורי לחם:פורסים את הפטריות לאורכן, כולל הרגל. מטפטפים עליהן מיץ לימון, ומתבלים במלח ופלפל. טובלים בקמח מתובל, ביצה טרופה, אחר כך בתערובת של קמח תירס, קורנפלקס כתוש דק ופירורי לחם. מטגנים בשמן עד להשחמה.פטריות מלך היער מוקרמות עם עלי סלק ואגוזי מלך:חותכים חבילה אחת של עלה סלק לחתיכות של כ– 3 ס"מ רוחב. מבשלים דקות ספורות עד שיתרככו למחצה. מסננים היטב. פורסים חבילת פטריות מלך היער (160 גר'), כולל הרגל, לרצועות דקות. מטפטפים עליהן מעט יין. מקפיצים את הפטריות בשמן זית עד שישחימו קלות. מוסיפים את עלי הסלק.מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל גרוס, מעט אגוז מוסקט וחופן שברי אגוזי מלך. ממשיכים להקפיץ עד להתאדות הנוזלים.

פטריות מלך היער בגריל:
פורסים את הפטריות לאורכן, כולל הרגל, בעובי של כ- 1 ס"מ. משרים את הפטריות החתוכות כחצי שעה במרינדה העשויה מרוטב סויה, שמן זית, מים ומעט שום כתוש.
מתבלים לפי הטעם בפלפל גרוס ומעט סוכר. ל
אחר ההשריה מניחים את פרוסות הפטריות על הגריל עד השחמה בשני הצדדים.


פטריות מלך היער מטוגנות בפירורי לחם:
פורסים את הפטריות לאורכן, כולל הרגל.
מטפטפים עליהן מיץ לימון, ומתבלים במלח ופלפל.
טובלים בקמח מתובל, ביצה טרופה, אחר כך בתערובת של קמח תירס, קורנפלקס כתוש דק ופירורי לחם.
מטגנים בשמן עד להשחמה.


פטריות מלך היער מוקרמות עם עלי סלק ואגוזי מלך:
חותכים חבילה אחת של עלה סלק לחתיכות של כ– 3 ס"מ רוחב. מבשלים דקות ספורות עד שיתרככו למחצה. מסננים היטב.
פורסים חבילת פטריות מלך היער (160 גר'), כולל הרגל, לרצועות דקות.
מטפטפים עליהן מעט יין.
מקפיצים את הפטריות בשמן זית עד שישחימו קלות.
מוסיפים את עלי הסלק.
מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל גרוס, מעט אגוז מוסקט וחופן שברי אגוזי מלך.
ממשיכים להקפיץ עד להתאדות הנוזלים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר