נודלס מוקפצים עם סילאן

 

מתכון ל- 6 סועדים

חומרים:
1 חבילה נודלס
1 גזר חתוך לפסים דקים
½ פלפל אדום חתוך לפסים דקים
½ פלפל ירוק חתוך לפסים דקים
3 ביצים
6 כפות שמן
5 כפות של "סילאן חצר כנרת"
לתיבול: מלח פלפל וסויה

אופן ההכנה:
לבשל את האיטריות לפי הוראות היצרן.
לחמם שמן בווק, לטרוף את הביצים ולשפוך לשמן החם עד ליצירת חביתה. להוסיף את הנודלס והירקות, להקפיץ מספר פעמים, לתבל, להוסיף את הסילאן ולהגיש.



הסילאן מופק ממיצוי פרי התמר המשובח. מיץ תמרים מרוכז שמופק על ידי בישול התמרים וסחיטתם. מרקמו הנוזלי דומה לזה של הדבש, אך טעמו עדין יותר, ולכן הוא מתאים למגוון רחב של מאכלים. אידיאלי כממתיק במרינדות ותבשילים, בעיקר באלו הדורשים השחמה. מתאים לתבשילי עוף ובקר, ירקות מבושלים, אוכל סיני, מוקפצים ועוד..






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה