fbpx

ניוקי ערמונים עם פילה דג ים בחמאת שקדים

מרכיבים לניוקי 1 ק"ג פירה עם חמאה מתפוחי אדמה שבושלו בחלב600 גרם קמח לבן400 גרם קמח מלא2 ביציםחצי ק"ג מחית מערמונים קלוייםכף סוכרכפית מלחאופן הכנת הניוקימערבבים את כל החומרים יחדיו. אם הבלילה דביקה מדי, מוסיפים מעט קמח. על משטח מקומח, מגוללים מהתערובת רולדות ארוכות ודקות בקוטר של כ-ס"מ.חותכים את הרולדות למקטעים באורך של כשני ס"מ, ומעבירים לסיר מים רותח. ברגע שהניוקי צפים על פני המים הם מוכנים. <b<מרכיבים למנהפילה דג ים 50 גר' שקדים לבנים קלופים50 גר' חמאהמלח פלפללימון5 ערמונים קלויים קלופים ופרוסיםשמן זיתאופן הכנת המנהמקפיצים את הניוקי במחבת עם חמאה, שקדים ופרוסות הערמונים למשך כ-3 דקות. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.במקביל, צולים את פילה הדג על מחבת עם שמן זית או בתנור בחום גבוה גם כשלוש דקות. מעבירים את הניוקי לצלחת הגשה, מניחים לצד הניוקי את הפילה הצלוי וחצי לימון לתיבול.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים לניוקי
1 ק"ג פירה עם חמאה מתפוחי אדמה שבושלו בחלב
600 גרם קמח לבן
400 גרם קמח מלא
2 ביצים
חצי ק"ג מחית מערמונים קלויים
כף סוכר
כפית מלח

אופן הכנת הניוקי
מערבבים את כל החומרים יחדיו. אם הבלילה דביקה מדי, מוסיפים מעט קמח.

על משטח מקומח, מגוללים מהתערובת רולדות ארוכות ודקות בקוטר של כ-ס"מ.

חותכים את הרולדות למקטעים באורך של כשני ס"מ, ומעבירים לסיר מים רותח.

ברגע שהניוקי צפים על פני המים הם מוכנים.


פילה דג ים
50 גר' שקדים לבנים קלופים
50 גר' חמאה
מלח פלפל
לימון
5 ערמונים קלויים קלופים ופרוסים
שמן זית

אופן הכנת המנה
מקפיצים את הניוקי במחבת עם חמאה, שקדים ופרוסות הערמונים למשך כ-3 דקות. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.

במקביל, צולים את פילה הדג על מחבת עם שמן זית או בתנור בחום גבוה גם כשלוש דקות.

מעבירים את הניוקי לצלחת הגשה, מניחים לצד הניוקי את הפילה הצלוי וחצי לימון לתיבול.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר