fbpx

ניוקי תפוחי אדמה עם ערמונים ונקניקיות צ'וריסו

ניוקי תפוחי אדמה ל – 6 מנותחומרים לרוטב500 גרם ערמונים מבושלים וקלופים (או קפואים בוואקום)80 גרם חמאה6 נקניקיות צ'וריסו קלופות וקצוצות לטבעות2 בצלים סגולים קלופים וקצוצים2 שיני שום קלופות ופרוסות 2 צ'ילי אדום יבש מפורר2 כפות עלי מרווה טריים, קצוצים150 cc יין אדום (כ- 3/4 כוס)400 גרם עגבניות תמר קלופות ומשומרותאגוז מוסקט טרי, מגוררמלח ופלפל שחור טרי, גרוסחומרים להגשה12 עלי מרווה שלמים2 כפות שמן זית100 גרם גבינת פרמז'ן טרייה מגוררתהכנת הרוטבלהמיס חמאה במחבת בינונית בעלת תחתית עבה ולטגן את הצ'וריסו, לערבב ולהפריד בינהן על אש בינונית כדי שהנוזלים יתאדו והבשר יתחיל להשחים. להוסיף בצל, שום, צ'ילי ועלי מרווה קצוצים. לבשל על אש קטנה 30 דקות עד שהבצלים יתרככו. להוסיף את היין ולהגדיל את האש עד שהיין יתאדה. להוסיף את העגבניות עם מחצית מכמות הנוזלים שלהן, ואת הערמונים השלמים.להקטין את האש ולבשל בערך 30 דקות. לתבל במלח, בפלפל ובאגוז מוסקט.לטגן את עלי המרווה בשמן זית עד שיהיו פריכים. לבשל את הניוקי בכמות גדולה של מים עם מלח, עד שהם צפים על פני המים הרותחים. להגיש עם הרוטב וגבינת פרמז'ן, ולפזר מעל עלי מרווה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

ניוקי תפוחי אדמה ל – 6 מנות

חומרים לרוטב
500 גרם ערמונים מבושלים וקלופים (או קפואים בוואקום)
80 גרם חמאה
6 נקניקיות צ'וריסו קלופות וקצוצות לטבעות
2 בצלים סגולים קלופים וקצוצים
2 שיני שום קלופות ופרוסות
2 צ'ילי אדום יבש מפורר
2 כפות עלי מרווה טריים, קצוצים
150 cc יין אדום (כ- 3/4 כוס)
400 גרם עגבניות תמר קלופות ומשומרות
אגוז מוסקט טרי, מגורר
מלח ופלפל שחור טרי, גרוס

חומרים להגשה
12 עלי מרווה שלמים
2 כפות שמן זית
100 גרם גבינת פרמז'ן טרייה מגוררת

הכנת הרוטב
להמיס חמאה במחבת בינונית בעלת תחתית עבה ולטגן את הצ'וריסו, לערבב ולהפריד בינהן על אש בינונית כדי שהנוזלים יתאדו והבשר יתחיל להשחים. להוסיף בצל, שום, צ'ילי ועלי מרווה קצוצים.

לבשל על אש קטנה 30 דקות עד שהבצלים יתרככו.

להוסיף את היין ולהגדיל את האש עד שהיין יתאדה. להוסיף את העגבניות עם מחצית מכמות הנוזלים שלהן, ואת הערמונים השלמים.

להקטין את האש ולבשל בערך 30 דקות. לתבל במלח, בפלפל ובאגוז מוסקט.

לטגן את עלי המרווה בשמן זית עד שיהיו פריכים. לבשל את הניוקי בכמות גדולה של מים עם מלח, עד שהם צפים על פני המים הרותחים.

להגיש עם הרוטב וגבינת פרמז'ן, ולפזר מעל עלי מרווה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר