נתחי אנטריקוט צלויים עם בצל, כמון ופטרוזיליה

 

חומרים:
2 נתחים של אנטרקוט 250 ג' כל אחד
1 בצל חתוך לפרוסות דקות
1 שן שום קצוצה
¼ צרור פטרוזיליה קצוצה דק
2 בצל ירוק שלם
1 כפית כמון טחון טרי
פלפל שחור טחון טרי
10 כפות שמן זית להקפצה
4 כפות שמן זית למריחת האנטרקוט
מלח
2 פיתות מכל סוג שהוא (עיראקי, מרוקאי, גרוזיני)

אופן ההכנה:
מתבלים את נתחי האנטרקוט במלח ופלפל ו- 4 כפות שמן זית.
צולים בגריל או מחבת פסים, כ-3 דקות מכל צד.
מוציאים ומניחים בצד.
מחממים מחבת עם 10 כפות שמן זית ומוסיפים בצל.
מטגנים כ- 2 דקות עד אשר הבצל הופך זהוב.
מוסיפים שום ומטגנים עוד כדקה.
חותכים את האנטירקוט לרצועות ומוסיפים אל המחבת, ומייד את התבלינים כמון, מלח, פלפל, ופטרוזיליה קצוצה.
מקפיצים למשך כ-30 שניות כדי בלבד כדי שהבשר לא יתבשל יתר על המידה.
מניחים את נתחי האנטירקוט על גבי הפיתה ומגישים.
מקשטים בבצל ירוק שצלינו על גריל או במחבת.
מומלץ לאכול במידת עשייה מדיום.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה