סופלה קישואים

ל- 4 מנות/סועדים חומרים: 50 גר' בצל300 גר' קישואכפית אבקת מרק עוףכפית פלפל לבןכפית מלח3 ביציםכוס שמנת מתוקהקצת בזיליקום50 גר' גבינת עיזים (2 פרוסות – 2 ס"מ) אופן ההכנה:מטגנים את הבצל עם קצת שמן זית, מוסיפים את הקישואים, לאחר מכן מוסיפים מלח, פלפל, אבקת מרק עוף ובזיליקום. מבשלים 15 דקות על אש נמוכה.מסננים וטוחנים.מוסיפים את השמנת והביצים וטוחנים שוב הכל ביחד.מעבירים לארבעה כלים (חד פעמי), ממלאים חצי כלי ושמים גבינת עזים באמצע. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור על טמפ' של 160 מעלות.הכנת הרוטב: קרם שום – כוס שמנת מרתיחים על האש מוסיפים 50 גר' שום, חבילת פטרוזיליה, קצת מלח, פלפל ואגוז מוסקט.מרתיחים חצי שעה על אש נמוכה ולאחר מכן טוחנים יחד.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

ל- 4 מנות/סועדים

חומרים:
50 גר' בצל
300 גר' קישוא
כפית אבקת מרק עוף
כפית פלפל לבן
כפית מלח
3 ביצים
כוס שמנת מתוקה
קצת בזיליקום
50 גר' גבינת עיזים (2 פרוסות – 2 ס"מ)


אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עם קצת שמן זית, מוסיפים את הקישואים, לאחר מכן מוסיפים מלח, פלפל, אבקת מרק עוף ובזיליקום. מבשלים 15 דקות על אש נמוכה.
מסננים וטוחנים.
מוסיפים את השמנת והביצים וטוחנים שוב הכל ביחד.
מעבירים לארבעה כלים (חד פעמי), ממלאים חצי כלי ושמים גבינת עזים באמצע. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור על טמפ' של 160 מעלות.

הכנת הרוטב:
קרם שום – כוס שמנת מרתיחים על האש מוסיפים 50 גר' שום, חבילת פטרוזיליה, קצת מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרתיחים חצי שעה על אש נמוכה ולאחר מכן טוחנים יחד.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר