סופריטו בקר

מצרכים ל- 6 מנות:100 גר' בצל250 גר' קוביות תפו"א200 גר' קוביות בטטה200 גר' קוביות קישואים50 גר' ערמונים קלופים קצוצים גס100 גר' קוביות ארטישוק ירושלמי (מומלץ)500 גר' בשר מס' 5 חתוך לקוביותכפית מלח2/1 כפית פלפל שחור טחון4/1 כוס שמן קנולהאופן ההכנה:לטגן את כל קוביות הירקות בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב.לחמם את השמן בסיר נמוך.להוסיף את קוביות הבשר ולטגן עד להשחמה ולהוציא לכלי נפרד.באותו שמן לטגן את הבצל עד להשחמה.להוסיף את הערמונים ולהחזיר את קוביות הבשר.להוסיף מים עד לכיסוי כל המוצרים.להוסיף את התבלינים ולבשל עם מכסה על אש קטנה כשעה.להוסיף את כל קוביות הירקות שטוגנו ולהמשיך את הבישול באותו אופן עוד כשעה עד שהבשר רך.מסעדת MODERN, דרך רופין 11, מוזיאון ישראל, ירושלים. טל. 02-6480862.

מצרכים ל- 6 מנות:
100 גר' בצל
250 גר' קוביות תפו"א
200 גר' קוביות בטטה
200 גר' קוביות קישואים
50 גר' ערמונים קלופים קצוצים גס
100 גר' קוביות ארטישוק ירושלמי (מומלץ)
500 גר' בשר מס' 5 חתוך לקוביות
כפית מלח
2/1 כפית פלפל שחור טחון
4/1 כוס שמן קנולה

אופן ההכנה:
לטגן את כל קוביות הירקות בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב.
לחמם את השמן בסיר נמוך.
להוסיף את קוביות הבשר ולטגן עד להשחמה ולהוציא לכלי נפרד.
באותו שמן לטגן את הבצל עד להשחמה.
להוסיף את הערמונים ולהחזיר את קוביות הבשר.
להוסיף מים עד לכיסוי כל המוצרים.
להוסיף את התבלינים ולבשל עם מכסה על אש קטנה כשעה.
להוסיף את כל קוביות הירקות שטוגנו ולהמשיך את הבישול באותו אופן עוד כשעה עד שהבשר רך.

מסעדת MODERN, דרך רופין 11, מוזיאון ישראל, ירושלים. טל. 02-6480862.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר