סופריטו – פרוסות בקר ביין ושום

חומרים:1 נתח פאלש פילה של בקר, פרוס לאורכו ל- 5 פרוסות משוטחותמלח ופלפל שחור, טחון טריקמח לקימוח1/2 כוס שמן זית1 כוס יין לבןצרור פטרוזיליה קצוצה10 שיני שום קצוצות דק ההכנה:מתבלים את פרוסות הבשר במלח ופלפל ומקמחים. במחבת עם שמן זית מטגנים את פרוסות הבשר ומוציאים לצלחת.לאותה מחבת יוצקים יין ומוסיפים פטרוזיליה, שום, פלפל ומלח, ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הבשר ומבשלים עוד כ- 10 דקות. מגישים עם תפוחי אדמה מטוגנים.

חומרים:
1 נתח פאלש פילה של בקר, פרוס לאורכו ל- 5 פרוסות משוטחות
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
קמח לקימוח
1/2 כוס שמן זית
1 כוס יין לבן
צרור פטרוזיליה קצוצה
10 שיני שום קצוצות דק

ההכנה:
מתבלים את פרוסות הבשר במלח ופלפל ומקמחים.
במחבת עם שמן זית מטגנים את פרוסות הבשר ומוציאים לצלחת.
לאותה מחבת יוצקים יין ומוסיפים פטרוזיליה, שום, פלפל ומלח, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הבשר ומבשלים עוד כ- 10 דקות.
מגישים עם תפוחי אדמה מטוגנים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר