חומרים:
1 נתח פאלש פילה של בקר, פרוס לאורכו ל- 5 פרוסות משוטחות
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
קמח לקימוח
1/2 כוס שמן זית
1 כוס יין לבן
צרור פטרוזיליה קצוצה
10 שיני שום קצוצות דק
ההכנה:
מתבלים את פרוסות הבשר במלח ופלפל ומקמחים.
במחבת עם שמן זית מטגנים את פרוסות הבשר ומוציאים לצלחת.
לאותה מחבת יוצקים יין ומוסיפים פטרוזיליה, שום, פלפל ומלח, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הבשר ומבשלים עוד כ- 10 דקות.
מגישים עם תפוחי אדמה מטוגנים.