חומרים:
דפי נורי (אצת ים)
אורז מאודה
ג'ינג'ר
וואסבי
ירקות טריים חתוכים לרצועות: גזר, עירית, מלפפון, אבוקדו
שומשום שחור
דג טרי חתוך לרצועות: טונה, סלמון/סלמון סקין/שרימפס
אופן ההכנה:
מניחים דף נורי על המחצלת.
משטחים את האורז על דף נורי כך שידבק אל האצה, ומפזרים שומשום שחור.
מסדרים את הדג והירקות החתוכים על האורז זה לצד זה בצורה אנכית, מלפפים בהידוק את האצה עד לקבלת רול.
חותכים את קצוות הרול בסכין חדה, ומחלקים אותו ל- 6 חלקים שווים.
מגישים את הסושי לצד ווסאבי, ג'ינג'ר וסויה.
מומלץ לערבב את הסויה עם הווסאבי לקבלת חריפות קלה, להניח ג'ינג'ר על הסושי ולטבול בסויה.
הדגים מיובאים ע"י מפעלי טיב טעם