סחלב חם

החומרים:¾ כוס אבקת קורנפלור2 כוסות חלב3 כוסות מיםכפית תמצית וניל¾ כוס סוכר2-3 טיפות מי זהר או 4 טיפות מי ורדיםאופן ההכנה:מחממים את החומרים, תוך כדי בחישה עד לקבלת תערובת אחידה. מסירים מהאש, ומוסיפים כמה טיפות מי זהר או מי ורדים, שופכים לכוסות.מקשטים בקוקוס, אגוזים קצוצים או שבבי שוקולד.

החומרים:
¾ כוס אבקת קורנפלור
2 כוסות חלב
3 כוסות מים
כפית תמצית וניל
¾ כוס סוכר
2-3 טיפות מי זהר או 4 טיפות מי ורדים

אופן ההכנה:
מחממים את החומרים, תוך כדי בחישה עד לקבלת תערובת אחידה. מסירים מהאש, ומוסיפים כמה טיפות מי זהר או מי ורדים, שופכים לכוסות.

מקשטים בקוקוס, אגוזים קצוצים או שבבי שוקולד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר