סטייק ביין אדום

 

חומרים:
4 סטייקים מיושנים כהלכה (אנטרקוט או פילה) – 200-250 גרם כל אחד, ומעט שמןזית.

לרוטב:
שלושת רבעי כוס יין אדום
1 כף עלי רוזמרין טריים וקצוצים
1 כף טימין
מלח ופלפל שחור

ההכנה:
מחממים מחבת משומנת לחום גבוה מאוד, מניחים את הסטייקים וצולים 2 – 3 דקות (לפילה מספיקות רק 2 דקות)
מוציאים את הסטייקים ושומרים במקום חם.
מוסיפים יין ותבלינים.
מבשלים את הרוטב עד לרמת הסמיכות הרצויה.
מעבירים את הסטייקים לצלחות הגשה, יוצקים את הרוטב ומגישים עם כוס יין משובח.







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה