סטייק סינטה

 

חומרים
4 יחידות סטייק סינטה פרוס במשקל 300 גרם כל אחד
חמאה רכה
מלח, פלפל שחור גרוס.

לרוטב פלפל
1 כף חמאה
1 כפית פלפל שחור גרוס
250 מ"ל שמנת מתוקה
מלח לפי הטעם

אופן הכנה
מורחים את נתחי הבשר בחמאה, ממליחים ומפלפלים וצולים על גריל חם לדרגה הרצויה.

לרוטב פלפל
ממיסים במחבת כבדה את החמאה, מוסיפים את גרגרי הפלפל ומקפיצים קלות, מוסיפים שמנת מתוקה ומצמצמים.

מתבלים במלח לפי הטעם.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה