סלט ירוקים שקדים והפתעות

מתכון של גילת רוה אור – יצירה טבעונית במטבח, לתנו לחיות לחיות שמחזירים את שבועות למקורות ושמים את פירות הביכורים במרכז השולחן

את האגוזים, זרעים וגרעינים מקפיצים קלות במחבת עם מעט שמן זית, רוטב סויה, פפריקה מתוקה וכמון
את האגוזים, זרעים וגרעינים מקפיצים קלות במחבת עם מעט שמן זית, רוטב סויה, פפריקה מתוקה וכמון. צילום גילת רוה אור

מצרכים

שתי חבילות ירוקים מכל סוג שהוא: פטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום, נענע, רוקט –  לפי הטעם ולפי עונות השנה

חופן גרעינים, אגוזים, שקדים, זרעים למיניהם – כוסברה  וכו'

1-2 עגבנייה

חופן תותי עץ שחורים או גרגרי רימון

אופן ההכנה

קוצצים את הירוקים ומפזרים על צלחת הגשה שטוחה ורחבה.

מתבלים בשמן זית, מלח ולימון לפי הטעם.

את האגוזים, זרעים וגרעינים מקפיצים קלות במחבת עם מעט שמן זית, רוטב סויה, פפריקה מתוקה וכמון.

מפזרים את התערובת במרכז הצלחת.

מפזרים את תותי העץ או את גרגרי הרימון,

חוצים את העגבניות וסוחטים את זרעיהן והמיץ שלהן מעל הסלט.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה