סלט פירורי כרובית עם עשבי תיבול וחמוציות

במרכז MALL 7 בבאר שבע מציעים יחד עם רשת ניצת הדובדבן, מתכון קל ומהיר להכנה המשלב חמוץ ומתוק בתוספת קריספיות רעננה

מגרדים במגרדת את הכרובית לפירורים קטנים. מוסיפים את עשבי התיבול והחמוציות. צילום ניצת הדובדבן

מצרכים

1 כרובית בינונית

2 כוסות עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, נענע)

3/4 כוס חמוציות אורגניות ללא תוספת סוכר כמו של ניצת הדובדבן

מיץ מחצי לימון

1 כף שמן זית

1 כף רכז רימונים

1 כף סילאן ללא תוספת סוכר כמו של ניצת הדובדבן

1/2 כפית מלח

צילום ניצת הדובדבן

אופן ההכנה

מגרדים במגרדת את הכרובית לפירורים קטנים.

מוסיפים את עשבי התיבול והחמוציות.

בצנצנת קטנה מערבבים את שאר הרכיבים.

יוצקים את הרוטב על הסלט.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה