המצרכים
1 קופסא פסטה ברילה רוטה (גלגלים)
4 זוקיני פרוסים דק (אפשר גם קישואים)
20 עגבניות שרי חצויות
3 שיני שום כתושות
1 גביע יוגורט
6 כפות גבינת קצ'קבל פרוסה לפלחים דקים
מלח ים
פלפל שחור גרוס
רידה ומיץ מלימון אחד
שמן זית
7-8 עלי אורגנו
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה במים הרותחים ובוזקים לסיר מלח לפי הוראות ההכנה שעל גב האריזה. מסננים את המים ומחזירים את הפסטה לסיר.
מורחים את הזוקיני בשמן הזית וצולים במחבת פסים משני הצדדים עד שמתקבל צבע זהוב. מוציאים את הזוקיני ומערבבים עם הפסטה, העגבניות ופלחי הקצ'קבל.
מתבלים במלח, פלפל שחור, שמן זית, שום, עלי אורגנו, מיץ וגרידת לימון ומעבירים לצלחות ההגשה.
עם ההגשה, יוצקים לצד כל מנה כמה כפות יוגורט.