סלמון בקראסט עשבים ופיסטוקים

מתכון חגיגי לדג שזוכה להצלחה רבה בישראל, מטעם מותג הבלנדרים ומעבדי המזון NINJA (נינג'ה) שמביאים לניצול מרבי של כל חלקי הפרי והירק ומובילים לעלייה בכמות הסיבים התזונתיים והוויטמינים אותם אנו צורכים

שמנו את פילה הדג והניחו אותו עם העור כלפי מטה על נייר אפייה. צילום אנטולי מיכאלו
שמנו את פילה הדג והניחו אותו עם העור כלפי מטה על נייר אפייה. צילום אנטולי מיכאלו

חומרים

300 גרם פילה סלמון

(למנה עבור 4 סועדים, השתמשו בנתח במשקל 600  גרם ואפו בתנור 25 דקות)

חופן מכל סוג-  נענע, שמיר, פטרוזיליה ובזיליקום – מעולעלים ללא הגבעולים

1/2 כוס פיסטוק טבעי מקולף

1 כוס פירורי פנקו

מלח

3 כפות חרדל דיז׳ון (מדולל בשמן זית)

אופן ההכנה

הכניסו את כל המרכיבים למעבד מזון כמו של נינג'ה והפעילו בפולסים עד קבלת תערובת אחידה במרקם פירורים.

שמנו את פילה הדג והניחו אותו עם העור כלפי מטה על נייר אפייה.

מרחו על הפילה את החרדל המדולל.

פזרו בנדיבות את התערובת הירוקה והכניסו לתנור ל- 20 דקות ב-180 מעלות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה