סלמון פיצה טוסטאדה עם פריחולס ויניגרט כמון ויוגורט עיזים

מצרכים ל-6 סועדים6 טורטיות קמח תירס600 גרם סלמון כבוש בטקילה וליים פרוס דק200 גרם פריחולסיוגורט עיזיםויניגרט כמוןמיקרו עלים ותפרחות פרחיםהכנהיש לקלות את הטורטיות לרמת פריכות גבוהלמרוח פריחולס על הטורטיות בשכבה דקהלפזר את הסלמון כשטיח בכל גבולות הטורטיההגשהיש לחתוך את הפיצה ל-4 ולסדר בצלחת מתאימהלפזר ויניגרט כמון, יוגורט העיזים ומיקרו עלים ותפרחותפריחולס150 גרם שעועית שחורה מבושלת ורכה עם מעט נוזלי בישול 1 בצל קצוץ1 שן שום קצוצה4 גבעולי אורוגנו – עלים בלבדמלחיש לערבל הכול במעבד מזון לטחינה גסהויניגרט כמון50 מ"ל שמן זית/ שמן צ'ילי ירוק50 מ"ל חומץ יין אדום1 כף זרעי כמון קלויים1 פלח אבוקדו1 צ'ילי חריף ללא קליפהלהעביר את כל המצרכים בבלנדר, לתבל במלח ולסנן

מצרכים ל-6 סועדים
6 טורטיות קמח תירס
600 גרם סלמון כבוש בטקילה וליים פרוס דק
200 גרם פריחולס
יוגורט עיזים
ויניגרט כמון
מיקרו עלים ותפרחות פרחים

הכנה
יש לקלות את הטורטיות לרמת פריכות גבוה
למרוח פריחולס על הטורטיות בשכבה דקה
לפזר את הסלמון כשטיח בכל גבולות הטורטיה

הגשה
יש לחתוך את הפיצה ל-4 ולסדר בצלחת מתאימה
לפזר ויניגרט כמון, יוגורט העיזים ומיקרו עלים ותפרחות

פריחולס
150 גרם שעועית שחורה מבושלת ורכה עם מעט נוזלי בישול
1 בצל קצוץ
1 שן שום קצוצה
4 גבעולי אורוגנו – עלים בלבד
מלח

יש לערבל הכול במעבד מזון לטחינה גסה


ויניגרט כמון
50 מ"ל שמן זית/ שמן צ'ילי ירוק
50 מ"ל חומץ יין אדום
1 כף זרעי כמון קלויים
1 פלח אבוקדו
1 צ'ילי חריף ללא קליפה

להעביר את כל המצרכים בבלנדר, לתבל במלח ולסנן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר