מצרכים ל-6 סועדים
6 טורטיות קמח תירס
600 גרם סלמון כבוש בטקילה וליים פרוס דק
200 גרם פריחולס
יוגורט עיזים
ויניגרט כמון
מיקרו עלים ותפרחות פרחים
הכנה
יש לקלות את הטורטיות לרמת פריכות גבוה
למרוח פריחולס על הטורטיות בשכבה דקה
לפזר את הסלמון כשטיח בכל גבולות הטורטיה
הגשה
יש לחתוך את הפיצה ל-4 ולסדר בצלחת מתאימה
לפזר ויניגרט כמון, יוגורט העיזים ומיקרו עלים ותפרחות
פריחולס
150 גרם שעועית שחורה מבושלת ורכה עם מעט נוזלי בישול
1 בצל קצוץ
1 שן שום קצוצה
4 גבעולי אורוגנו – עלים בלבד
מלח
יש לערבל הכול במעבד מזון לטחינה גסה
ויניגרט כמון
50 מ"ל שמן זית/ שמן צ'ילי ירוק
50 מ"ל חומץ יין אדום
1 כף זרעי כמון קלויים
1 פלח אבוקדו
1 צ'ילי חריף ללא קליפה
להעביר את כל המצרכים בבלנדר, לתבל במלח ולסנן