מנה מהירה לארבעה, שאפשר להכין בזמן שהספגטי מתבשל
חומרים
50 מ"ל שמן זית
5 שיני שום פרוסות דק (אפשר גם יותר)
צ'ילי אדום אחד, חתוך באמצע וקצוץ (ללא הגרעינים, אלא אם אוהבים ממש חריף)
פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה
מדליקים את האש ומטגנים קלות (עד שמזהיב) את השום והצי'ילי.
מוציאים את המחבת מהאש ומוסיפים את הספגטי (אל דנטה) יחד עם 2-4 כפות ממי הבישול שלו.
מוסיפים מלח ופלפל גרוס לפי הטעם.
מקפיצים קלות, מעטרים בפטרוזיליה הקצוצה ומגישים