fbpx

ספגטי אלי אוליו עם צ'ילי

מנה מהירה לארבעה, שאפשר להכין בזמן שהספגטי מתבשלחומרים50 מ"ל שמן זית5 שיני שום פרוסות דק (אפשר גם יותר)צ'ילי אדום אחד, חתוך באמצע וקצוץ (ללא הגרעינים, אלא אם אוהבים ממש חריף)פטרוזיליה קצוצהמלח ופלפל לפי הטעםאופן הכנהמדליקים את האש ומטגנים קלות (עד שמזהיב) את השום והצי'ילי. מוציאים את המחבת מהאש ומוסיפים את הספגטי (אל דנטה) יחד עם 2-4 כפות ממי הבישול שלו.מוסיפים מלח ופלפל גרוס לפי הטעם.מקפיצים קלות, מעטרים בפטרוזיליה הקצוצה ומגישים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מנה מהירה לארבעה, שאפשר להכין בזמן שהספגטי מתבשל

חומרים
50 מ"ל שמן זית
5 שיני שום פרוסות דק (אפשר גם יותר)
צ'ילי אדום אחד, חתוך באמצע וקצוץ (ללא הגרעינים, אלא אם אוהבים ממש חריף)
פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנה
מדליקים את האש ומטגנים קלות (עד שמזהיב) את השום והצי'ילי.

מוציאים את המחבת מהאש ומוסיפים את הספגטי (אל דנטה) יחד עם 2-4 כפות ממי הבישול שלו.

מוסיפים מלח ופלפל גרוס לפי הטעם.

מקפיצים קלות, מעטרים בפטרוזיליה הקצוצה ומגישים

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר