fbpx

ספגטי ארביאטה

מסננים את הפסטה. יוצקים אותה למחבת עם העגבניות. מערבבים ומניחים בצלחת
לרגל יום הפסטה הבינלאומי אותו מציינים כל שנה ב- 25.10 מציעות רשת טיב טעם וחברת הבת ישרקו המייבאת מגוון מוצרי מזון ומשקאות מאיטליה מתכון לספגטי בטעם אותנטי כמו באיטליה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים ל-4 אנשים

400 גרם פסטה ספגטי  כמו של גארופלו

400 גרם עגבניות שרי

1 פלפל צ'ילי אדום

1 פלפל צ'ילי ירוק

1 שן שום

שמן זית כתית מעולה

פטרוזיליה לפי הטעם

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

מרתיחים סיר עם מים ומלח.

מכניסים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה.

בינתיים קוצצים את העגבניות.

מטגנים את השום והצ'ילי הקצוץ במחבת.

לאחר מספר רגעים מוציאים את שן השום מהמחבת.

מוסיפים את העגבניות, מלח ופלפל.

מסננים את הפסטה.

יוצקים אותה למחבת עם העגבניות.

מערבבים ומניחים בצלחת.

מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה מעל ומגישים.

את מוצרי טיב טעם ניתן לרכוש גם באמצעות אתר המכירות אונליין – משלוח גם בשבת

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר