ספגטי טונה אפוי בתנור

לאחר שעה וחצי מסירים את נייר הכסף ומכניסים לתנור לעוד 20 דקות עד להשחמה קלה. צילום ניר עצמון
מתכון של רותי אבירי, דיאטנית קלינית ויועצת תזונה של חברת טונה סטארקיסט, המתאים לתזונת ילדים בימי הקיץ

מצרכים

2 קופסאות טונה כמו סטארקיסט בשמן, מסוננות
1 חבילה ספגטי מאיכות טובה מבושל ומסונן לפי הוראות היצרן
1 צנצנת רוטב עגבניות לפסטה מוכן
1 שקית פתיתי גבינת עמק מגורדת או דומה
תערובת תבלינים: 1 כפית אורגנו יבש, קמצוץ טימין יבש, כפית מיורן יבש, קמצוץ רוזמרין יבש

לאחר שעה וחצי מסירים את נייר הכסף ומכניסים לתנור לעוד 20 דקות עד להשחמה קלה. צילום ניר עצמון
 צילום ניר עצמון

אופן ההכנה

1בקערה מערבבים את הספגטי המבושל, רוטב העגבניות והטונה.
מוסיפים גבינה מגורדת (משאירים קצת לפיזור מעל התבשיל) ותבלינים. מערבבים היטב.
יוצקים את התערובת לתבנית חסינת-אש משומנת.
מפזרים עוד גבינה מעל לתערובת ומכסים את התבנית בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש ל 150 מעלות למשך שעה וחצי.
לאחר שעה וחצי מסירים את נייר הכסף ומכניסים לתנור לעוד 20 דקות עד להשחמה קלה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר