ספגטי קרבונרה

חומריםשום פלפל צ'ילישמן זיתבייקוןיין לבןשמנת מתוקהביציםאגוז מוסקטספגטיאופן הכנהלטגן במחבט שום ופלפל צ'ילי להוסיף את הבייקון ולטגן עד פריכותלהוסיף מעט יין לבןלהוסיף את הפסטה ולאחר מכן שמנת וחלמון ( 250cc שמנת /חלמון אחד)להוסיף מלח פלפל ואגוז מוסקט ולהגיש

חומרים
שום
פלפל צ'ילי
שמן זית
בייקון
יין לבן
שמנת מתוקה
ביצים
אגוז מוסקט
ספגטי

אופן הכנה
לטגן במחבט שום ופלפל צ'ילי

להוסיף את הבייקון ולטגן עד פריכות

להוסיף מעט יין לבן

להוסיף את הפסטה ולאחר מכן שמנת וחלמון ( 250cc שמנת /חלמון אחד)

להוסיף מלח פלפל ואגוז מוסקט ולהגיש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר