רכיבים
10 דפי אורז
200 גרם טופו חתוך לרצועות
1/4 כרוב אדום חתוך לרצועות
1 גזר חתוך לרצועות
½ פלפל אדום חתוך לרצועות
1 כף רוטב סויה
קורט פלפל שחור
שמן זית לפי הטעם
למטבל
2 כפות חמאת בוטנים
2 כפות מיץ לימון
2 כפות מים
אבקת צ'ילי לפי הטעם
קורט מלח
אופן ההכנה
מתבלים את רצועות הטופו בסויה ופלפל.
צולים אותן במחבת עם מעט שמן זית עד הזהבה ומצננים.
בינתיים מכינים את המטבל
מערבבים את כל חומרי המטבל מלבד הצ'ילי בקערה.
מוסיפים עוד קצת מים במידת הצורך ליצירת מרקם ברמת סמיכות רצויה.
הרכבת הספרינג רולס
משרים כל דף אורז במים חמים כ- 20 שניות.
במרכז כל דף אורז ממקמים את רצועת הטופו הצלויות, מעט כרוב, פלפלים וגזר.
סוגרים את צידי דף האורז ומלפפים אותו בדומה לצורת סיגר.
דוחפים את המלית באצבעות במידת הצורך וחותכים במרכז.
הגשה
מגישים את הספרינג רולס לצד הרוטב.
מבזיקים צ'ילי לפי הטעם לסיומת פיקנטית.
מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה