עד 15.8.17: חגיגה של המבורגרים

עשרות כריכי בשר והמבורגרים מוצעים במסעדות, בתי קפה ורשתות המבורגרים ברחבי הארץ ביוזמה של יוניליוור פודסולושיינס, החטיבה המקצועית של קונצרן יוניליוור

טורנדו רוסיני - ממנות הפסטיבל. יוזמה מבורכת שמאפשרת לצרכנים עוד חידוש וגיוון בהיצע ההמבורגרים וכריכי הבשר
טורנדו רוסיני - ממנות הפסטיבל. יוזמה מבורכת שמאפשרת לצרכנים עוד חידוש וגיוון בהיצע ההמבורגרים וכריכי הבשר

המבורגר בתוספת פרוסות אננס שנצרבו על הפלנצ'ה ביחד עם רוטב צ'ילי מתוק וצ'ילי חריף, איולי תאילנדי, בצל כבוש, עלי כוסברה ובזיליקום; קציצת המבורגר דקיקה ונקניקיות מרגז בלחם פרנה, איולי מרוקאי והרבה בצל מטוגן; והמבורגר טבעוני העשוי משעועית, עדשים כתומות ושחורות ושיבולת שועל, המוגש ומעליו אבוקדו, טחינה וסלט עגבניות חריף. שלוש המנות הללו הן רק חלק קטן מתוך עשרות רבות של כריכי בשר והמבורגרים המוצעים בימים אלו בשלל מסעדות, בתי קפה ורשתות המבורגרים בכל רחבי הארץ.

מסיבת התה של אליס – אחד מתוך עשרות כריכי בשר והמבורגרים המוצעים במסעדות, בתי קפה ורשתות המבורגרים ברחבי הארץ
מסיבת התה של אליס – אחד מתוך עשרות כריכי בשר והמבורגרים המוצעים במסעדות, בתי קפה ורשתות המבורגרים

הייחוד של המנות – מלבד שכולן סובבות סביב בשר, הוא בשיתוף הפעולה עם יוניליוור פודסולושיינס, החטיבה המקצועית של קונצרן יוניליוור, אשר יזמה את המהלך הזה, במסגרתו אחד הרכיבים שיש בכל המנות הוא מיונז הלמנ'ס של המותג. כל הכריכים נוצרו בשיתוף פעולה עם השפים של החברה, וכולם מוצעים עד 15.8. בין המשתתפים – רשתות מסעדות כגון אגאדיר, קינג ג'ורג', מייק ספלייס ודליש'ס, וגם מקומות קטנים שרק המקומיים מכירים, כמו ביג בן בטבריה, קפה המדרחוב בכפר סבא, ופאב קוקה בבאר שבע.

כריך קופיפי תאילנדי - את המהלך יזמה יוניליוור פודסולושיינס, החטיבה המקצועית של קונצרן יוניליוור
כריך קופיפי תאילנדי – את המהלך יזמה יוניליוור פודסולושיינס, החטיבה המקצועית של קונצרן יוניליוור

אנחנו הגענו לאחד הסניפים של רשת דליש'ס, כדי לגלות במה מדובר. ברשת מציעים תפריט מיוחד עם שלוש מנות: מסיבת התה של אליס – המבורגר בלחמניית בריוש בתוספת פטריות צלויות, טבעות בצל פריכות ורוטב איולי כמהין (59 שקלים); שוקרוט גארני – המבורגר עם פרוסות קורנביף צרובות על הפלנצ'ה עם כרוב כבוש ומתובל, חרדל ואיולי שום (59 שקלים); והמנה אותה טעמנו: כריך פועלים – שפונדרה ברוטב ברביקיו ובצל מקורמל (59 שקלים). למעשה זהו כריך בשר שאם פועלים היו זוכים לאכול אותו, חייהם היו משתפרים, ללא ספק. בשר מצוין, רוטב טוב, עם כמות יפה של בצל מקורמל. ואם מציעים לכם צ'יפס ליד הכריך, אל תסרבו – יש להם אחד הצ'יפסים הטובים בעיר.

בסך הכל זו יוזמה מבורכת, שמאפשרת לצרכנים עוד חידוש וגיוון בהיצע ההמבורגרים וכריכי הבשר.

 

 

לרשימת המסעדות המלאה

 

http://www.hellmannsburger.co.il/

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה