עוגת גבינה קלילה

מתכון של התזונאית אלונה פארי – התזונאית של חדר הכושר BOOST

מניחים את התבנית בכלי גדול יותר המלא במים עד שליש מהתבנית (כך העוגה לא תצנח) ואופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך 40-50 דקות או עד קבלת צבע זהוב. צילום אלונה פארי
מניחים את התבנית בכלי גדול יותר המלא במים עד שליש מהתבנית (כך העוגה לא תצנח) ואופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך 40-50 דקות או עד קבלת צבע זהוב. צילום אלונה פארי

חומרים

750 גר' גבינה לבנה 5%
1 גביע יוגורט 200 גר' במתיקות מעודנת 1.5%
4 כפות קורנפלור
5 ביצים
1 אינסטנט פודינג וניל
¼ כוס סוכר
1 כף תמצית וניל

אופן ההכנה

מערבבים יחד את הגבינות, היוגורט והקורנפלור לתערובת אחידה.
מוסיפים אינסטנט פודינג, תמצית וניל, סוכר ו-5 חלמונים. מערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
בצד מערבבים 5 חלבונים עד קבלת קצף יציב.
מקפלים את הקצף לבלילה ויוצקים לתבנית.
מניחים את התבנית בכלי גדול יותר המלא במים עד שליש מהתבנית (כך העוגה לא תצנח).
אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך 40-50 דקות או עד קבלת צבע זהוב.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה