רכיבים לבסיס העוגה
100 גרם חמאה
100 גרם סוכר
2 ביצים
100 גרם שוקולד מריר
5 גרם וניל
35 גרם קמח ללא גלוטן
למוס ריבת חלב
5 גרם ג'לטין
25 מ"ל מים קרים
320 גרם ריבת חלב
500 מ"ל שמנת מתוקה
לקראנץ'
100 גרם שוקולד לבן
20 גרם פתיתי קוקוס קלוי
לציפוי העוגה
160 גרם ריבת חלב
15 מ"ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
בסיס
מניחים את השוקולד והחמאה בקערה למיקרוגל.
טורפים פנימה סוכר ותמצית וניל.
מוסיפים ביצים ושאר הרכיבים.
יוצקים בתוך תבנית מרופדת נייר אפייה.
אופים בחום תנור 160 מעלות.
קראנץ'
מניחים את השוקולד בתוך קערה למיקרוגל.
מערבבים פנימה את פתיתי הקוקוס.
יוצקים על גבי בסיס העוגה בשכבה אחידה.
מקפיאים עד השלב הבא.
מוס ריבת חלב
מערבבים את הג'לטין יחד עם המים הקרים.
מניחים את ריבת החלב בקערה למיקרוגל לריכוך.
מקציפים את השמנת המתוקה.
בהדרגה מוסיפים את ריבת החלב.
מערבבים 2 כפות מהקצפת לתוך קערית הג'לטין המומס.
יוצקים את המוס על גבי הקרנץ' שבתבנית.
מקפיאים למשך 4 שעות עד שלב הציפוי.
ציפוי
מניחים בקערית חסינת חום את ריבת החלב יחד עם השמנת המתוקה.
מחממים כדקה במיקרוגל לחימום וריכוך.
מערבבים היטב.
יוצקים בצורה אחידה על פני המוס.
מחזירים למקפיא להתייצבות.