fbpx

עוגת מוס ריבת חלב

הקונדיטורים של רשת קפה גרג מציעים מתכון לעוגת מוס ריבת חלב שהינה עוגה עשירה ומרשימה ומתאימה לכל אירוח
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים לבסיס העוגה

100 גרם חמאה

100 גרם סוכר

2 ביצים

100 גרם שוקולד מריר

5 גרם וניל

35 גרם קמח ללא גלוטן

למוס ריבת חלב

5 גרם ג'לטין

25 מ"ל מים קרים

320 גרם ריבת חלב

500 מ"ל שמנת מתוקה

לקראנץ'

100 גרם שוקולד לבן

20 גרם פתיתי קוקוס קלוי

לציפוי  העוגה

160 גרם ריבת חלב

15 מ"ל שמנת מתוקה

צילום אנטולי מיכאלו

אופן ההכנה

בסיס

מניחים את השוקולד והחמאה בקערה למיקרוגל.

טורפים פנימה סוכר ותמצית וניל.

מוסיפים ביצים ושאר הרכיבים.

יוצקים בתוך תבנית מרופדת נייר אפייה.

אופים בחום תנור 160 מעלות.

קראנץ'

מניחים את השוקולד בתוך קערה למיקרוגל.

מערבבים פנימה את פתיתי הקוקוס.

יוצקים על גבי בסיס העוגה בשכבה אחידה.

מקפיאים עד השלב הבא.

מוס ריבת חלב

מערבבים את הג'לטין יחד עם המים הקרים.

מניחים את ריבת החלב בקערה למיקרוגל לריכוך.

מקציפים את השמנת המתוקה.

בהדרגה מוסיפים את ריבת החלב.

מערבבים 2 כפות מהקצפת לתוך קערית הג'לטין המומס.

יוצקים את המוס על גבי הקרנץ' שבתבנית.

מקפיאים למשך 4 שעות עד שלב הציפוי.

ציפוי

מניחים בקערית חסינת חום את ריבת החלב יחד עם השמנת המתוקה.

מחממים כדקה במיקרוגל לחימום וריכוך.

מערבבים היטב.

יוצקים בצורה אחידה על פני המוס.

מחזירים למקפיא להתייצבות.

 

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר