עוגת פרג מלא

מילוי לעוגת פרג מלא:1/4 1 כוס סוכר1/4 1 כוס חלב100 גרם חמאה4 כוסות פרג4 כפות אגוזים טחונים1/2 לימון מגורדאופן ההכנה:מרתיחים חלב, סוכר, חמאה וגרידת לימון.לאחר רתיחה מוסיפים את הפרג ומערבבים.מוסיפים את האגוזים הטחונים.בצק פריך:1/2 כוס סוכר100 גרם חמאה2 ביצים1 כוס קמחאופן ההכנה:מקציפים סוכר וחמאה 5 דקות.מוסיפים ביצים בהדרגה.מוסיפים קמח.הרכבה:מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ.מחלקים את מלית הפרג לשניים.מניחים את מלית הפרג שחילקנו לשניים בצורת שני גלילים בקוטר 7-8 ס"מ על-גבי הבצק.מעטרים בשארית הבצק בצורת "שתי וערב".אופים ב- 170C כ- 35 דקות.www.shemo.co.il

מילוי לעוגת פרג מלא:
1/4 1 כוס סוכר
1/4 1 כוס חלב
100 גרם חמאה
4 כוסות פרג
4 כפות אגוזים טחונים
1/2 לימון מגורד

אופן ההכנה:
מרתיחים חלב, סוכר, חמאה וגרידת לימון.
לאחר רתיחה מוסיפים את הפרג ומערבבים.
מוסיפים את האגוזים הטחונים.

בצק פריך:
1/2 כוס סוכר
100 גרם חמאה
2 ביצים
1 כוס קמח

אופן ההכנה:
מקציפים סוכר וחמאה 5 דקות.
מוסיפים ביצים בהדרגה.
מוסיפים קמח.

הרכבה:
מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ.
מחלקים את מלית הפרג לשניים.
מניחים את מלית הפרג שחילקנו לשניים בצורת שני גלילים בקוטר 7-8 ס"מ על-גבי הבצק.
מעטרים בשארית הבצק בצורת "שתי וערב".
אופים ב- 170C כ- 35 דקות.

www.shemo.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר