מילוי לעוגת פרג מלא:
1/4 1 כוס סוכר
1/4 1 כוס חלב
100 גרם חמאה
4 כוסות פרג
4 כפות אגוזים טחונים
1/2 לימון מגורד
אופן ההכנה:
מרתיחים חלב, סוכר, חמאה וגרידת לימון.
לאחר רתיחה מוסיפים את הפרג ומערבבים.
מוסיפים את האגוזים הטחונים.
בצק פריך:
1/2 כוס סוכר
100 גרם חמאה
2 ביצים
1 כוס קמח
אופן ההכנה:
מקציפים סוכר וחמאה 5 דקות.
מוסיפים ביצים בהדרגה.
מוסיפים קמח.
הרכבה:
מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ.
מחלקים את מלית הפרג לשניים.
מניחים את מלית הפרג שחילקנו לשניים בצורת שני גלילים בקוטר 7-8 ס"מ על-גבי הבצק.
מעטרים בשארית הבצק בצורת "שתי וערב".
אופים ב- 170C כ- 35 דקות.