עוגת שוקולד טריקולד ללא גלוטן וללא אפייה

ציפוי שוקולדים גנאש: להמיס את השוקולד במיקרו. לערבב את השמנת בהדרגה עם כף עד שנהיה אחיד. לצקת את הרוטב על שכבת השוקולד הלבן העליונה ולהכניס למקרר
שרית גז הקונדיטורית של רשת קפה ביגה מציעה מתכון לעוגת השוקולד הכי מיוחדת ברשת – עוגת שכבות שוקולד בצבעים, טעימה, עשירה ויפה להגשה. מתאימה כמנה אחרונה לכל ארוחה ומותאמת גם לילדים ומבוגרים שנמנעים לאכול גלוטן

רכיבים לתחתית עוגת שוקולד פריך

300 גרם ביסקויט פתי בר ללא גלוטן

100 גרם חמאה

1 חבילה שוקולד מריר 70% קקאו (100 גרם)

אופן ההכנה

להמיס את השוקולד והחמאה במיקרו.

לטחון את הפתי בר.

להוסיף את החמאה והשוקולד לאחר המסה.

לערבב לעיסה אחת.

לשטח את התערובת על התבנית.

שכבת שוקולד מריר

2 חבילות שוקולד מריר 70% קקאו (200 גרם)

1 מכל שמנת מתוקה 38% (250 מ"ל)

1 כפית ג'לטין

1.5 כפות מים

אופן ההכנה

להמיס את השוקולד במיקרו.

לערבב בקערה את הג'לטין והמים.

להקציף שמנת במהירות בינונית.

להוסיף את השוקולד המומס והכלי עם המים והג'לטין בהדרגה.

לשטח שכבה אחידה על שכבת הפתי בר.

להכניס למקפיא ל- 20 דקות – לשים לב שדפנות התבנית נקיות על מנת שבשכבות הבאות תיראה הצבעוניות הנכונה.

שכבת שוקולד חלב

2 חבילות שוקולד חלב (200 גרם)

1 מכל שמנת מתוקה 38% (250 מ"ל)

1 כפית ג'לטין

1.5 כפות מים

אופן ההכנה

להמיס את השוקולד במיקרו.

לערבב בקערה את הג'לטין והמים.

להקציף שמנת במהירות בינונית.

להוסיף את השוקולד המומס והכלי עם המים והג'לטין בהדרגה.

לשטח שכבה אחידה על שכבת השוקולד המריר.

להכניס למקפיא ל- 20 דקות – לשים לב שדפנות התבנית נקיות על מנת שבשכבות הבאות תיראה הצבעוניות הנכונה.

שכבת שוקולד לבן

2 חבילות שוקולד לבן (200 גרם )

1 מכל שמנת מתוקה 38% (250 מ"ל)

1 כפית ג'לטין

1.5 כפות מים

אופן  ההכנה

להמיס את השוקולד במיקרו.

לערבב בקערה את הג'לטין והמים.

להקציף שמנת במהירות בינונית.

להוסיף את השוקולד המומס והכלי עם המים והג'לטין בהדרגה.

לשטח שכבה אחידה על שכבת השוקולד חלב.

להכניס למקפיא ל- 20 דקות – לשים לב שדפנות התבנית נקיות על מנת שבשכבות הבאות תיראה הצבעוניות הנכונה.

ציפוי שוקולדים גנאש

1 חבילה שוקולד מריר (100 גרם)

1 חבילה שוקולד חלב (100 גרם)

½ מכל שמנת מתוקה 38% (125 מ"ל)

אופן ההכנה

להמיס את השוקולד במיקרו.

לערבב את השמנת בהדרגה עם כף עד שנהיה אחיד.

לצקת את הרוטב על שכבת השוקולד הלבן העליונה.

להכניס למקרר.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר