fbpx

עוגת שוקולד טריקולד ללא גלוטן וללא אפייה

ציפוי שוקולדים גנאש: להמיס את השוקולד במיקרו. לערבב את השמנת בהדרגה עם כף עד שנהיה אחיד. לצקת את הרוטב על שכבת השוקולד הלבן העליונה ולהכניס למקרר
שרית גז הקונדיטורית של רשת קפה ביגה מציעה מתכון לעוגת השוקולד הכי מיוחדת ברשת – עוגת שכבות שוקולד בצבעים, טעימה, עשירה ויפה להגשה. מתאימה כמנה אחרונה לכל ארוחה ומותאמת גם לילדים ומבוגרים שנמנעים לאכול גלוטן
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים לתחתית עוגת שוקולד פריך

300 גרם ביסקויט פתי בר ללא גלוטן

100 גרם חמאה

1 חבילה שוקולד מריר 70% קקאו (100 גרם)

אופן ההכנה

להמיס את השוקולד והחמאה במיקרו.

לטחון את הפתי בר.

להוסיף את החמאה והשוקולד לאחר המסה.

לערבב לעיסה אחת.

לשטח את התערובת על התבנית.

שכבת שוקולד מריר

2 חבילות שוקולד מריר 70% קקאו (200 גרם)

1 מכל שמנת מתוקה 38% (250 מ"ל)

1 כפית ג'לטין

1.5 כפות מים

אופן ההכנה

להמיס את השוקולד במיקרו.

לערבב בקערה את הג'לטין והמים.

להקציף שמנת במהירות בינונית.

להוסיף את השוקולד המומס והכלי עם המים והג'לטין בהדרגה.

לשטח שכבה אחידה על שכבת הפתי בר.

להכניס למקפיא ל- 20 דקות – לשים לב שדפנות התבנית נקיות על מנת שבשכבות הבאות תיראה הצבעוניות הנכונה.

שכבת שוקולד חלב

2 חבילות שוקולד חלב (200 גרם)

1 מכל שמנת מתוקה 38% (250 מ"ל)

1 כפית ג'לטין

1.5 כפות מים

אופן ההכנה

להמיס את השוקולד במיקרו.

לערבב בקערה את הג'לטין והמים.

להקציף שמנת במהירות בינונית.

להוסיף את השוקולד המומס והכלי עם המים והג'לטין בהדרגה.

לשטח שכבה אחידה על שכבת השוקולד המריר.

להכניס למקפיא ל- 20 דקות – לשים לב שדפנות התבנית נקיות על מנת שבשכבות הבאות תיראה הצבעוניות הנכונה.

שכבת שוקולד לבן

2 חבילות שוקולד לבן (200 גרם )

1 מכל שמנת מתוקה 38% (250 מ"ל)

1 כפית ג'לטין

1.5 כפות מים

אופן  ההכנה

להמיס את השוקולד במיקרו.

לערבב בקערה את הג'לטין והמים.

להקציף שמנת במהירות בינונית.

להוסיף את השוקולד המומס והכלי עם המים והג'לטין בהדרגה.

לשטח שכבה אחידה על שכבת השוקולד חלב.

להכניס למקפיא ל- 20 דקות – לשים לב שדפנות התבנית נקיות על מנת שבשכבות הבאות תיראה הצבעוניות הנכונה.

ציפוי שוקולדים גנאש

1 חבילה שוקולד מריר (100 גרם)

1 חבילה שוקולד חלב (100 גרם)

½ מכל שמנת מתוקה 38% (125 מ"ל)

אופן ההכנה

להמיס את השוקולד במיקרו.

לערבב את השמנת בהדרגה עם כף עד שנהיה אחיד.

לצקת את הרוטב על שכבת השוקולד הלבן העליונה.

להכניס למקרר.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר

×   הצטרפו לערוץ ה- Telegram שלנו