עלה פסטה עם פטריות בר ופרמזן

מתכון של שף איציק הראל ממסעדת 206 דגים שמציעה תפריט פיוז'ן קולינרי שבמרכזו דגים טריים ופירות ים

להקפיץ בחלק מהחמאה את הפטריות עם הרוזמרין. לתבל במלח ופלפל ולהניח על הפסטה בצלחת הגשה. צילום אפיק גבאי
להקפיץ בחלק מהחמאה את הפטריות עם הרוזמרין. לתבל במלח ופלפל ולהניח על הפסטה בצלחת הגשה. צילום אפיק גבאי

חומרים ל-2 סועדים

80 גרם קמח רגיל

20 גרם קמח דורום
100 גרם חלמון ביצה

קורט מלח

250 גרם פטריות פורטובלו חתוכות לרבעים

50 גרם חמאה

1 ענף רוזמרין

2 ביצים

מלח ופלפל שחור גרוס

100 גרם פרמזן מגורד

אופן ההכנה

לערבב קמחים עם קורט מלח וחלמונים.

ליצור כדור מהבצק ולעטוף בניילון נצמד.

לתת לנוח 30 דקות במקרר.

לפתוח את הבצק עד לעובי דק של כ- 2 מ״מ (ניתן להשתמש במכונת פסטה ביתית).

לבשל במים רותחים כ- 30 שניות.

הכנת ביצה עלומה

להרתיח סיר קטן עם מים.

למזוג מעט חומץ וליצור מערבולת במים בעזרת מטרפה.

להשחים את הביצים כ- 30 שניות.

להוציא ולהניח בצד.

סיום ההכנה

להקפיץ בחלק מהחמאה את הפטריות עם הרוזמרין.

לתבל במלח ופלפל.

הגשה

להניח על הפסטה בצלחת הגשה.

לפזר פרמזן מעל.

להניח מעל את הביצה העלומה ולהגיש.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה