מצרכים:
6 עלי מנגולד נקיים מהעורק הלבן וחלוטים במים.
200 גר' בורגול מושרה ב- 300 מ"ל מים עד שייספג.
1 כוס אבטיח חתוך לקוביות קטנות.
גרגרים מחצי רימון.
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים.
1/4 צרור כוסברה קצוצה.
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה.
1 גבעול סלרי קצוץ
2 כפות שמן זית.
מיץ מחצי לימון.
מלח ופלפל.
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד למעט המנגולד.
ממלאים את עלי המנגולד במלית שהכנו וגלגלים כמו בלינצ'ס.
בוזקים מעל שמן זית, ואם רוצים גם צ'ילי טרי קצוץ.
"מכללת השף":
סניף תל-אביב – בניין עתיד, רח' החרש 8, טל': 1-700-500-774
סניף ירושלים – בית הארחה בית וגן, רח' הפסגה 8, 1-700-500-034
סניף באר-שבע – מלון גולדן טוליפ, 1-700-700-572
סניף חיפה – שד' ההסתדרות, 1-700-500-764