עלי מנגולד במילוי בורגול, אבטיח ורימון

מצרכים:6 עלי מנגולד נקיים מהעורק הלבן וחלוטים במים.200 גר' בורגול מושרה ב- 300 מ"ל מים עד שייספג.1 כוס אבטיח חתוך לקוביות קטנות.גרגרים מחצי רימון.2 גבעולי בצל ירוק קצוצים.1/4 צרור כוסברה קצוצה.1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה.1 גבעול סלרי קצוץ2 כפות שמן זית.מיץ מחצי לימון.מלח ופלפל.אופן ההכנה: מערבבים את כל החומרים יחד למעט המנגולד. ממלאים את עלי המנגולד במלית שהכנו וגלגלים כמו בלינצ'ס. בוזקים מעל שמן זית, ואם רוצים גם צ'ילי טרי קצוץ. "מכללת השף":סניף תל-אביב – בניין עתיד, רח' החרש 8, טל': 1-700-500-774סניף ירושלים – בית הארחה בית וגן, רח' הפסגה 8, 1-700-500-034סניף באר-שבע – מלון גולדן טוליפ, 1-700-700-572סניף חיפה – שד' ההסתדרות, 1-700-500-764

מצרכים:
6 עלי מנגולד נקיים מהעורק הלבן וחלוטים במים.
200 גר' בורגול מושרה ב- 300 מ"ל מים עד שייספג.
1 כוס אבטיח חתוך לקוביות קטנות.
גרגרים מחצי רימון.
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים.
1/4 צרור כוסברה קצוצה.
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה.
1 גבעול סלרי קצוץ
2 כפות שמן זית.
מיץ מחצי לימון.
מלח ופלפל.

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד למעט המנגולד.
ממלאים את עלי המנגולד במלית שהכנו וגלגלים כמו בלינצ'ס.
בוזקים מעל שמן זית, ואם רוצים גם צ'ילי טרי קצוץ.

"מכללת השף":
סניף תל-אביב – בניין עתיד, רח' החרש 8, טל': 1-700-500-774
סניף ירושלים – בית הארחה בית וגן, רח' הפסגה 8, 1-700-500-034
סניף באר-שבע – מלון גולדן טוליפ, 1-700-700-572
סניף חיפה – שד' ההסתדרות, 1-700-500-764

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר