עראיס: חגיגות הארבע בפיתה

עראיס טלה ממשיך להיות מצוין הודות לבשר טוב וכמות מספקת שלו בתוך כל אחד מארבעת חלקי הפיתה. צילום איתן וכסמן
עם חגיגות ארבע השנים ובלי קשר אליהן, עראיס הייתה ונותרה מסעדה ששווה לבקר בה בפעם הבאה שאתם באזור. היא מציעה אוכל טוב במחירים נוחים יחסית. בדיוק מה שצריך

חגיגות ארבע השנים למסעדת עראיס בתל אביב, הן שיר הלל לאותה מנה של בשר טחון בפיתה עם טחינה, שעל שמה נקראת המסעדה. במהלך חודש מאי מציעים כאן תפריט הכולל ארבע מנות שונות של עראיס, כל אחת במחיר של 44 שקלים. הסועדים מוזמנים לדרג איזו מהן הטעימה ביותר, ובין המצביעים יוגרלו ארבע ארוחות, כל אחת לארבעה אנשים.

במהלך חודש מאי מציעים כאן תפריט הכולל ארבע מנות שונות של עראיס, כל אחת במחיר של 44 שקלים. צילום איתן וכסמן
במהלך חודש מאי מציעים כאן תפריט הכולל ארבע מנות שונות של עראיס, כל אחת במחיר של 44 שקלים. צילום איתן וכסמן

מה בתפריט? עראיס טלה, המנה הוותיקה המבוססת על פיתה ובתוכה קציצת בשר טלה, מוגשת על צלחת ובה סלט עגבניות, טחינה וחריף לימונים ביתי. החידוש מגיע בצורת עראיס בקר, המוגש עם אותם סלט עגבניות וטחינה סחוג; עראיס עוף בסגנון מרגז המוגש עם טחינה ירוקה, סלט עגבניות וחריף לימונים ביתי; ועראיס צמחוני כרובית, המוגש עם טחינה ירוקה, סלט עגבניות וחריף לימונים ביתי.

עראיס בקר מוגש עם סלט עגבניות וטחינה סחוג. צילום איתן וכסמן
עראיס בקר מוגש עם סלט עגבניות וטחינה סחוג. צילום איתן וכסמן

מבין הארבע טעמנו שלוש מנות. העראיס טלה ממשיך להיות מצוין, הודות לבשר טוב וכמות מספקת שלו בתוך כל אחד מארבעת חלקי הפיתה. עראיס הבקר חביב – יותר מזכיר המבורגר בפיתה מאשר כל דבר אחר. החידוש של עראיס הכרובית הוא ללא ספק גולת הכותרת, מנה שכדאי שתיכנס לתפריט הקבוע. הכרובית הטחונה, שעברה צלייה בטאבון בעודה בפיתה, מקבלת טעם צלוי שמשביח את טעמיה, ומשתלבת מצוין עם הטחינה הירוקה והפיתה. עם כל אחת מהמנות מקבלים את סלט העגבניות הבסיסי של המסעדה; אמנם בסיסי אבל טוב, מהסוג שלא מפתיע אבל מספק.

עראיס הכרובית הוא ללא ספק גולת הכותרת. מנה שכדאי שתיכנס לתפריט הקבוע. צילום איתן וכסמן
עראיס הכרובית הוא ללא ספק גולת הכותרת. מנה שכדאי שתיכנס לתפריט הקבוע. צילום איתן וכסמן

מאחר ובתוך עמנו אנו יושבים, אי אפשר בלי לחדש גם את תפריט הקינוחים: פיתה במילוי קרם מסקרפונה, רוטב טופי ושבבי קוקוס קלוי (44 שקלים). שילוב מעט מוזר, יש להודות, בעיקר בגלל הטעם הדומיננטי יחסית של הפיתה. אבל לשמחתנו, בסופו של דבר נשארים עם הטעם המתוק של הקרם ושאר התוספות. כדאי לדעת כי התפריט המיוחד מוגש בימים א'-ה' אחרי ,17:00 וביום שישי עד 17:00, טווח שעות מצומצם ביחס לשעות הפעילות של המסעדה.

לקינוח פיתה במילוי קרם מסקרפונה, רוטב טופי ושבבי קוקוס קלוי. שילוב מעט מוזר. צילום איתן וכסמן
לקינוח פיתה במילוי קרם מסקרפונה, רוטב טופי ושבבי קוקוס קלוי. שילוב מעט מוזר. צילום איתן וכסמן

עם חגיגות ארבע השנים ובלי קשר אליהן, עראיס הייתה ונותרה מסעדה ששווה לבקר בה בפעם הבאה שאתם באזור. היא מציעה אוכל טוב במחירים נוחים יחסית. בדיוק מה שצריך.

עראיס – שוק האוכל של שרונה, תל אביב. 03-5509070. א'-שבת 12:00 עד אחרון הלקוחות

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר