fbpx

פאד לי

מתכון של השף ירון שנבל למסעדת טאיה בקדימה. מתאים גם לפסח עם אטריות אורז
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים ל- 4 סועדים

חצי ק"ג בשר טלה טחון

1 בצל לבן בינוני קצוץ דק

חצי גזר קצוץ דק

חצי גבעול סלרי קצוץ דק

3 שיני שום

1 כף תערובת חמשת התבלינים (לקנות)

כוס וחצי ציר עוף

3 כפות שמן סויה

3 כפות סויה

1כפית פלפל שחור

כף מחית קארי ירוק

3 כפות רסק עגבניות

חצי כוס חלב קוקוס

15 עלי נענע

15 עלי בזיליקום

1 כף בצל ירוק קצוץ

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

מטגנים בסיר עם השמן את הירקות, בצל , סלרי וגזר כ-10 דקות בלהבה בינונית.

מוסיפים שתי שיני שום ומטגנים 2 דקות נוספות.

מוסיפים בשר טחון ומטגנים 10 דקות עד שהנוזלים מתאדים.

מוסיפים את הציר, הסויה, חלב קוקוס, רסק עגבניות, מחית קארי ופלפל שחור.

מבשלים 20 דקות תוך כדי ערבוב.

מוסיפים את כל העלים פנימה ומערבבים כדקה.

הגשה

מומלץ להגיש על מצע אורז או להקפיץ עם אטריות אורז,

לקשט מעל עם עלי כוסברה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר