פאי דייגים עם ברמונדי תרד ופטריות

אופים בתנור בחום של 200 מעלות כ-30 דקות עד קבלת פירה פריך ובעל גוון זהוב בחלק העליון של הפאי. צילום ניר עצמון
מתכון של דנה רענן שמשלב את דג הברמונדי עם תרד ופטריות ופירה תפוחי אדמה נותן את הצד המשביע של המנה שמאחר שהינה חלבית עושה שימוש בחמאה ולא בתחליפים

רכיבים

1 קילו פילה דג ברמונדי

2 בצלים

400 גרם עלי תרד

1 כוס פטריות שמפיניון

1 שן שום

מלח ופלפל

55 גרם חמאה

3 כפות קמח

1 כוס חלב

אופן ההכנה

מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים בסיר עד ריכוך.

לאחר מכן מועכים את תפוחי האדמה יחד עם 25 גרם חמאה ושומרים בצד.

מטגנים את הבצל יחד עם 30 גרם חמאה.

מוסיפים את קוביות הדג וכן תרד, פטריות, שום קצוץ, מלח ופלפל.

מקטינים לאש נמוכה עד שהתרד מתרכך.

מוסיפים 3 כפות קמח ואת החלב.

מערבבים לקבלת תערובת חלקה.

מסדרים בתבנית את התערובת ומעליה מהדקים את שכבת הפירה.

אופים בתנור בחום של 200 מעלות כ- 30 דקות עד קבלת פירה פריך ובעל גוון זהוב בחלק העליון של הפאי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר