פאי רועים ב-5 רכיבים בלבד

מותג מאסטר שף מציג מתכון לפאי רועים - מאפה בשר ותפוחי אדמה שלהכנתו משתמשים רק ב-5 רכיבים ומתקבלת ארוחה מושלמת בתבנית אחת

משטחים את מחית תפוחי האדמה על שכבת הבשר ואופים 20 דקות או עד הזהבה. צילום אפיק גבאי
משטחים את מחית תפוחי האדמה על שכבת הבשר ואופים 20 דקות או עד הזהבה. צילום אפיק גבאי

רכיבים ל-6 מנות

6 תפוחי אדמה גדולים מבושלים ומעוכים לפירה

2 כפות מיונז הולנדי כמו של מאסטר שף

לשכבת הבשר

2 כפות שמן זית

500 גרם בקר טחון

1 פחית עגבניות חתוכות דק כמו של מאסטר שף

תבלינים: מלח, פלפל ואורגנו יבש

צילום אפיק גבאי
צילום אפיק גבאי

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות.

מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הבשר 3-5 דקות תוך כדי הפרדה לפירורים.

מוסיפים עגבניות, מתבלים ומבשלים 5 דקות.

משטחים את התערובת בתבנית פיירקס.

מערבבים את מחית תפוחי האדמה עם מיונז ורוטב שום. מתבלים גם במלח, פלפל ואורגנו.

משטחים את מחית תפוחי האדמה על שכבת הבשר .

אופים 20 דקות או עד הזהבה.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה