פאי רועים ב-5 רכיבים בלבד

משטחים את מחית תפוחי האדמה על שכבת הבשר ואופים 20 דקות או עד הזהבה. צילום אפיק גבאי
מותג מאסטר שף מציג מתכון לפאי רועים – מאפה בשר ותפוחי אדמה שלהכנתו משתמשים רק ב-5 רכיבים ומתקבלת ארוחה מושלמת בתבנית אחת

רכיבים ל-6 מנות

6 תפוחי אדמה גדולים מבושלים ומעוכים לפירה

2 כפות מיונז הולנדי כמו של מאסטר שף

לשכבת הבשר

2 כפות שמן זית

500 גרם בקר טחון

1 פחית עגבניות חתוכות דק כמו של מאסטר שף

תבלינים: מלח, פלפל ואורגנו יבש

צילום אפיק גבאי
צילום אפיק גבאי

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות.

מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הבשר 3-5 דקות תוך כדי הפרדה לפירורים.

מוסיפים עגבניות, מתבלים ומבשלים 5 דקות.

משטחים את התערובת בתבנית פיירקס.

מערבבים את מחית תפוחי האדמה עם מיונז ורוטב שום. מתבלים גם במלח, פלפל ואורגנו.

משטחים את מחית תפוחי האדמה על שכבת הבשר .

אופים 20 דקות או עד הזהבה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר