פוזילי עם אפונה ובייקון

 

חומרים:
חבילה פסטה פוזילי
100 גרם בייקון פרוס לרצועות ברוחב של 1 ס"מ ובאורך 3 ס"מ
100 גרם אפונה טרייה או קפואה
1/4 כוס שמן זית
1 שן שום
מלח ופלפל שחור
פרמזן לגירוד מעל

אופן ההכנה:
שמים במחבת את הבייקון ללא שמן, ומטגנים מעט עד שהשומן של הבייקון נמס.
מוציאים את הבייקון ומשאירים את השומן.
מוסיפים למחבת את שמן הזית ומטגנים בו את השום.
מנמיכים את האש ומוסיפים את האפונה, לאחר הפשרתה.
מטגנים על אש קטנה במשך שתי דקות.
מפלפלים וממליחים ומוסיפים את פרוסות הבייקון המטוגנות.
מוסיפים לרוטב את הפסטה שבושלה זה עתה, מערבבים ומגישים מייד.

www.giacommo.net






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה